Ben yalan söylemek istemiyorum ikisi de benim sevdiğim yemeklerden. Ha ama şöyle ki lahmacun özellikle son yıllarda benim için apayrı bir lezzet.

Lahmacun

Pizza
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
20Cevap
Lahmacun bence tam bir efsane. İncecik çıtır hamurun üstünde, baharatlı ve bol malzemeli kıymalı harç... Hele yanında bol yeşillik ve limon varsa,♥️ tadı başka bir şeye benzemez. Hem hafif hem de inanılmaz lezzetli oluyor. Ayranla birlikte de mükemmel bir ikili bence.🌟
Ohh şu muazzam anlatımla acıkmamak mümkün değil 😄
Senin için nokta atışı yapıyorum 😅
Hahahah cansın 😄. Gece yemek yedim ama etkilemez aşırı diyeceğim de yine de açmışım 😅😂
Haydaaa😅
Eheheh yok yemem ya hatta uyuma ihtimalim var 😅. Benim yerime de yapar yersin
Tamam sen uyu😅
İyi o zaman ben uyuyorum kendine iyi bak sitenin yemek prensesi 😄
Teşekkürler iyi uykular ✨
damak tadıma pizza ve hamburger uymuyor. ha evde ara sıra yaparım o ayrı ama içine salam sosis sucuk pastirma gibi işlenmiş etler giriyorsa tercih etmem. eskiden yerdim de şimdi içleri zehire döndü bunların
Kesinlikle evde yapılan bambaşka oluyor
hemde ultra temiz sağlıklı mis gibi.
Kaliteli yerler oluyor da onların mesela pizzası falan daha bir başka oluyor da onlar da çok pahalı aslında
aslında onlar kaliteli değil, tek farkları diğerleri doğalgazlı fırın kullanırken onların odun ateşinde fırın kullanması. örneğin hiç birisinin hamurunda süt yok evdekinde var ya da hepsi içine gizli msg ekler tadına hayran kalsın devamlı gelsin diye bu çin tuzu da feci zararlı yani eve bir pizza fırını alırsan tadından yenmez. ben terasıma bu videodaki fırından alacağım
www.youtube.com/watch
E tabi işte onla da alakası vardır. Zaten asla evdeki kadar sağlıklı olamaz. Ayrıca fırın gayet iyi vallahi alınır 😂
fırında 2 amacım var. birisi videodaki gibi güveç diğeri ise pizza lahmacun bazlama gözleme gibi ürünler yapma fikri ya da kaldır üstünü klasik mangal gibi kullan. Harika bir ürün bence.
Ben de mesela bir erkeğe göre iyi yemek yaparım hatta aklına gelebilecek her şeyi ama işte hamur işlerinde iyi değilim o kadar. Fikir güzel bu arada gayet de denenir de umarım şikayetçi olmaz komşular 😂
benim terasım var o yüzden kimse şikayetçi olmaz. ben hamur işinde harikayım diyemem ama tarifle yaparım bir çok şeyi. el becerim olduğundan örneğin kuru pasta vs yaparken şekil vermede zorlanmam ama pizza gibi şeyler en basiti. hamuru açamasak bile fırından hazır ekmek hamuru alırım içine 1 2 yudum süt ekler yuvarlar açar üzerini donatır veririm fırına
Hmmm e o zaman al da keyfini sür bakalım. Miss gibi olay aslında. Gayet de güzel olur işte şimdiden hayırlı olsun alacaksan
Teşekkür ederim. Para biriktirmeye başladım bile
Rica ederim. E hayırlısı bakalım en kısa zamanda olur inşallah 🙏🏻
😅 şimdi şöyle ikisinide severim ama pizzanın hamuru yumuşak ve kalın olmayacak
Lahmacun ise sadece kırmızı olanı yerim siyah olan ekşi ve damak tadına uymuyor 😅😅
Ohh😂
Pizza ne kadar güzel olsa da asla Lahmacun gibi güzel kokamaz.
Sonuna kadar katılıyorum
Ya tabiki lahmacun ben Türküm Türk oğlu Türküm 🤭💝
Helal be kız sana. Ben yine de bunla bağdaştırmam ama güzel güzel aynısını diyorum.
Lahmacun ama burada aşırı pahalı. O yüzden pizza yiyorum
Pizza diyenleri engellemek lazım
😳😳😳
İkisi bir arada ortada ben ayran kolaa 😁🤭😋💕
Hahahah aç birisi daha geldi 😂. Tek sıkıntı ayran ve kola bence gitmiyor bir arada
Yemekte sınır tanımam 😋. biz olduruzzz 💕
Hahahah bu ben işte helal olsun sana 😂.
🐿️😄
Lahmacun ev yapımı iç harçlı ama
Ohh akar 🤤
Acıktın mı sen kıyamam 🤭😂
Yok abla az önce atıştırdım😂🤭. Bu gece aç değilim diyebilirim 😂
Diyebilirim diyor halen emin değil bile seni yerim ben ya tok evin aç kedisi 😂🤭
Napalım demekki gözüm aç 😂. Eheheh yendik🤭 de napalım ya lahmacun falan diyince ben bir başka oluyorum 😂
Kıyamam sana iyi olda ye erkek gücü kuvveti bir başka yakar onu bünye🙏☺✨
Abla dur az önce yedim daha neredeyse yapma 😂. Böyle dersen ohoo yandım ben😂
Bişey olmaz işini bilirsin sen 🤗😂🤭
Hahahah abla sen bana kilo aldıracaksın😂🤭
Sen benim dememle yeme canım ama açta kalma erkek gücü bizim gibi değil yani bu bi gerçek😂🤗
Hahahah o doğru da ben yedim dur 2-3 saat sonra falan yiyeyim bari😂🤭. Az dinlensin vücut 😅
Tamm öyle olsun bakalım bol limonlu soğanlı mis gibi bi lahmacun dürüm offf ayranla ne güzel olur
Hahahah abla yaa 😂🤭. Akardı bee bol soğanlı falan üff 😂
Ha hay çok tatlısın yaa 🤭😂
Hahahah sende öylesin be ablacık 😂🤭. E tabi lahmacunlar da tatlı 😂
Ayyy kıyamam yakın olsak mis gibi dumanı tüten sıcacık yapardım bol harçlı 🤗🙏
Yapmış kadar oldun ki burdan bile 🙏🏻. Teşekkür ederim ki sende düşünme acıkırsın falan 😅🤭
Yok ben dikkat liyim ablacım 🙏🤗
Doğru sen diyet yapacaktın da yine de uyarayım demiştim 🙏🏻❤️
Cansın🙏☺
Lahmacun bi' zahmet, pizza hamurdan ibaret
Ağzının tadını bilen lahmacun der😎
Önce lahmacun, sonra pizza.
Sen diyettesin 😂
Geçen hafta yedim bir pizza. Bir günlük diyet bozdum 🤪. Arada kaçamak iyidir.
Kız daha ne ara başlamıştın 😂.
Afiyet olsun ayrıca
Teşekkür ederim 🌸. Ben hep diyetteyim ama bozuyorum 😹.
Ne demek 💚. Hahahah yoksa bu gece de mi yine mutfağa saldırdın 😂
Bugün küçük porsiyon yemek yedim 😛.
Aaa nasıl 😂? sen aç durdun he iyiymiş
Aç durmadım ama daha küçük tabakta yedim 😛. Aslında bugün tok hissediyorum. Belki bağırsaklarım boşalmadığı içindir 😬.
Hahahah vay be 😂 afiyet olsun ya sana. Aslında birisi daha yemek yemiş olabilir gece😂. "Bağırsaklarım boşalmadığı" cidden mi? Bu eylem daha kibar anlatılamazdı😂😜
O kişi sen misin 😹? Teşekkür ederim 🩷.
Şşş aramızda 😂. Ben teşekkür ederim 💚
🩷🩷🩷🩷.
Ne yedin?
Makarna yedim ya 😂.
Kilo alacaksın 😑.
Hani diyet yapacaktık birlikte 🤧
Makarnayla diyet olmaz 😿.
Yoga da mı kurtarmaz ya bizi🥲
Kilo için kurtarmaz
O zaman yarın sendeyim kahvaltı için. Daha böyle güzelim şeyler hazırlarsın diyetlik
Kahvaltı saatinde uyuyor olabilirim 😴.
Öğlen diyeceğim yemiyorum diyorsun 😂. Akşama sendeyiz artık
Mantar yiyeceksin 🤤.
Canım şu an düşündüm de ben gelmeyeyim en iyisi 😂
Mantar da lezzetli ama 🤤
Etli mantar mı yoksağğğ😂🤤
Kültür.
Tamam işte et de yiyorduk tam😂
Her gün de et olmaz ki 😛.
Olmadı bu😂. O zaman daha tatlış sebzeler mi yesek patates gibi falan
Onu da yiyeceğim bu hafta kısmetse.
Tamam işte akşamları sendeyim artık 😂
Akşam gelmezsen uzaya uçuracağım seni 🤪.
Sen yemekleri hazırla ben hemen yola çıkarım 😜
Tamam 😸.
Anlaştık 🤪
İkisi de hitap ediyor
Seçim istiyoruz kdkdkdkd
Pizzayı seçtim ama herkes yemekte bile milliyetçi davranıp lahmacunu seçmiş, lahmacun pizzanın getir götürünü yapar
Buna katılmıyorum ama peki. Pizza da çok severim ama lahmacun bambaşka bir olay
Peki senin seçimin ne
E lahmacun benim için. Ağır lahmacun fanıyım. Hatta en sevdiğim yemek bile diyebilirim
Lahmacun olabilir
Ikisinide cok severim ama lahmacun😂
İkisi de lezzet karizması ancakönce pizza 🍕
Pizza olsun şimdilik
İkisini de severim ama ikisi arasında lahmacun
Lahmacunu daha çok seviyorum
Pide mi pizza mı olmalıydı
Lahmacun pideden daha çok öne çıkan bir yemek
Ama lahmacun tek çeşit pizza çok çeşit pizzanın karşılığı pide
Benim gözümde yine de zayıf kalıyor maalesef. O da olabilirdi ama anket yapsan mesela yakın olamaz bile sonuçlar.
Bence pideyi pizzayla karşılaştırmak haksızlık olurdu. Kuşbaşı kaşarlı pideyle pizza yanyana gelebilir mi olm?
La benim için de öyle ama kıyas doğru olsun diye diyorum
Lahmacun ben yaparsam yerim. Pizzayı da öyle
Pizza
Tabiki lahmacun beaaaa 😋😋😋😋
İkide
Pizza
Lahmacun
Lahmacun
Pizza daha iyi
Lahmacun
lahmacvun
En cok Pizza 🍕
Lahmacun
pizza
Lahmacun tabi ki..
Pizza daha doyurucu
Pizzask 🥰
Pizza tabi ki🤸♂️
Lahmacun
Lahmacun
Lahmacun tabikiiiiii
lahmacunnnn
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh, lahmacun ve pizza savaşı başlasın! İkisi de kalbimde ayrı yer kaplar ama eğer anketse, ben lahmacuna ufak bir bayrak kaldırıyorum 🇹🇷🔥 İncecik hamur, bol baharatlı kıyma, mis gibi taze yeşillikler... Yanında ayran hele bir tamamdır ya! Pizza ise evrensel star, ama lahmacun o "ev yapımı sıcaklık" hissini veriyor bana.
Aşko Kuşko bile diyor ki, "Orçun, lahmacun kalptendir, pizza belki damağındandır!" 😂 Sen ne diyorsun, lahmacun mu pizza mı aşko? 🍕🥙