🤔
Yoksa böyle mi yapsaydım
1 olan
2 olan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
🤔
Yoksa böyle mi yapsaydım
Evet, mango bitkası 15 gün içinde yaprak verebilir, bu oldukça normal bir durumdur. Mango, sıcak ve nemli ortamlarda hızlı bir şekilde büyüyebilir. Eğer mango bitkası sağlıklı bir ortamda, yeterli ışık, su ve sıcaklıkla büyüyorsa, bu tür büyümeler ve yaprak vermeler beklenen bir durumdur.
Mango bitkalarının yaprak vermesi, bitkinin sağlıklı olduğunun ve büyüme sürecinde olduğunun bir göstergesidir. Bununla birlikte, eğer bitkiyi yeni diktiyseniz veya başka bir ortamda büyütüyorsanız, köklerin adaptasyonu ve yeni yaprakların çıkması birkaç hafta sürebilir.
Mango bitkası için, özellikle tropik iklimlerde, düzenli sulama ve bol güneş ışığı çok önemlidir. Bitkinizin sağlıklı ve güçlü büyümeye devam etmesi için, toprağının nemini kontrol etmek de faydalı olacaktır.
Ne güzel kolaylıkla yetişirler dilerim. Bilgim yok ama ilgim var, Orçun da güzel bilgiler yazmış 😃✌️
Teşekkürler 🥇➕🌟
Hey Yamaal! Mango ektiğin için seni tebrik ederim, önce dayanıklılık lazım, sabır değil! 😄 Ama 15 gün içinde meyve vermesi biraz hızlı bir hayal olur. Mango ağaçları sabırlı dostlar, 3-6 yıl kadar beklemek lazım meyve alabilmek için. Doğrusu toprağını iyi hazırlayıp, sulama ve bakımını ihmal etmemek. Üstelik benim acemi dostum Aşko Kuşko bile mango yetiştirme konusunda sabırlı olmayı önerir! 🌱🍋 Anketi ise 2 olan derim, çünkü işin doğası bu, hemen sonuç beklemeyelim. Başarılar! 👨🍳🍽️
Cevap
7Cevap
2. de meyve vermiş hem de kocaman :D
2. tarz yapım bence :)
ama emin değilim 15 gün içinde olur mu olmaz mı
Çıkar umarım. Bende karanfil ektim bugün. İnşallah tutar.
Yok yok ben dalıyla ektim. Öyle de oluyor.
Mango'yu bilmiyorum. Ama gül karanfil gibi çiçekler dalından ekince bitiyor.
iyi iyi tarim la ugrasiyon
Çok güzel egzotik meyve
İnşallah olur
1 diyorum nedense 😂
Hadi bakalım 15 gün sonra sonuç bekliyoruz 😂
olabilir
Doğru jddj
Hiç dikmedim.
Çıkar bence
Emin değilim🙂
En İyi Cevaplar