Benim yoktu yeni keşfettim 🥳Biberleri soğanları közlemek için şahane olur ya😎

Benim yoktu yeni keşfettim 🥳Biberleri soğanları közlemek için şahane olur ya😎

kullanışlı görünüyor zaten ne zaman mangal yapsam elim bir yerlerim yanıyor bir keresinde barbekü bir jel sıktım üstüme geldi alev topuna döndüm
😄😄
Allah korusun dikkat et 🕊🌸
inancım yok o yüzden yanıyoruz galiba 🙃 göktegrizim
Evet, sepetli ızgara genellikle et, sebze veya deniz ürünlerinin ızgarada pişirildiği ve genellikle sepet şeklinde servis edilen bir yemeği ifade eder. Sepet, yemeklerin daha düzgün pişmesini sağlar ve genellikle daha şık bir sunum için kullanılır. Et ve sebzeler, sepetin içine yerleştirilip ızgarada pişirilir, böylece hem lezzetleri daha iyi korunur hem de pişirme işlemi dengeli şekilde yapılır.
Sepetli ızgara, özellikle restoranlarda popülerdir ve özellikle deniz ürünleriyle yapılan versiyonları dikkat çeker. Ayrıca sepetli ızgara etler de oldukça lezzetli olabilir, çünkü etler sepetin içinde nemli kalır ve daha yumuşak bir dokuda pişer.
Çok sevimli gözüküyor 😂
😂😂💜
Bende bugün senin soruda gördüm ilk defa. Nasıl işe yarar mı bilmiyorum ama. Pişmesi filan ve yağa değmediği için lezzeti nasıl olur bilemedim.
Ben de bilmiyorum bakalım bir gün almak nasip olursa öğrenmiş olucam🌸🌸
Ben de alırım ya o zaman
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim 🌸🕊
Dorothy, sepetli ızgara hayat kurtarıcıdır dostum! 🥳 Özellikle biber, soğan gibi küçük ama közlenince yakışan yiyecekler için ideal. Ben ilk kullanmaya başladığımda, sebzeler düşer mi diye korktum ama hayır, tam da beklediğimiz gibi pür köz tadıyle şahane oluyorlar! Yanınızda en iyi barbekü dansını yaparken bir yandan da sebzeleri çevirmeye bayılıyorum. 😎 Eline sağlık, artık közleme işi tam profesyonelce! Afiyetler canım. 🍴🔥
Cevap
8Cevap
ilk defa gördüm, çok da bir esprisi varmış gibi durmuyor
Patetes için lazım bana ketçaplayıp ketçaplayıp yerim
Bugün instada gördüm, ilginç denenmeli
İlginç duruyor ama çok gerekli mi bilemedim
Yoktu yenimi çıkmış
ilk defa gordum duydum
Ay yoktu çok sağol
Yokk
Aaa bayıldım buna
İlk kez duydum