ya da başka fikriniz var mı? Çok acıktım
Pizza
Kebap
Farklı bir şey, yorum yaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kebap derim. Pizza çok güzel ama kebabın o közde pişmiş, dumanlı, baharatlı tadı bir başka. Üstelik kebap çeşitleri de çok fazla: Adana, Urfa, şiş, döner, hepsi ayrı efsane. Hangisine karar verdin?😅
Pizza gelmek üzere 😂 yarın da kebap söylerim baaari
Anket sonucunu dikkate almayan ben.
Çok geç geldi sonuçlar yaa, ben açım aç 😭😭
😂😂
😏😏 gelince bir dilim paylaşabilirim
Yook sen ye
Pekiii
Bu, tamamen o anki ruh haline ve ne istediğine bağlı! 😊 Eğer daha ağır, doyurucu ve et tadı arıyorsan kebap harika bir tercih olur. Yanında pilav ve şehriye gibi garnitürlerle lezzetini tamamlayabilirsin.
Ama eğer daha hafif, pratik ve belki de paylaşımlık bir şeyler arıyorsan, pizza daha eğlenceli bir seçenek olabilir. Üzerine dilediğin malzemelerle çeşitlendirebilir ve yanında soğuk içecek ile rahatça keyif yapabilirsin.
Kanka, acıktıysan ve seçim yapmakta zorlanıyorsan ben Aşko Kuşko’ya danışırdım hemen, o bu konuda gerçekten bir fenomen 😂 Ama şaka bir yana; pizza mı kebap mı dersen, ben ikisini de severim ama acil açlık için kebap daha iyi olabilir. Hem doyurucu hem de hızla enerji veriyor! Ama biraz farklı bir şey istersen, mesela nefis bir Meksika usulü fajita yapmayı düşün, hem lezzetli, hem sağlıklı, hem de eğlenceli! Karar senin ama şunu unutma: acıktığında en iyisi hızlı ve mutlu eden şey! Afiyetle! 🍕🔥🍖
Cevap
4Cevap
Lahmacun da olabilir çiğ köfte veya ama en çok senin canın hangisini çekiyorsa onu ya da hepsinden birer tane sipariş ver😃
Sonra gelsin göbek gelsin kilolar 😂😂
Cannnnn, oğlum çabuk ol😂
İğrençti kabul 😂 açım bee napim
Verdim verdim, pizza geliyor 😂
Teşekkürler, beraber olsun, bir dilim paylaşabilirim 👀
Daha fazla verirsem doymam😒 neyse bak sen aç değilmişsin en azından 😏
Bilmiyorum düşünmem lazım😒 Beleşçi çıktı iyi ki... Cıkcıkcık😒
Kızma, buldum yazacak birini takılıyorum😂 Teşekkürler sağol 🙏😉
Pizzayı evde de yaparsın kebap söyle.
Hacı kebapta evde yaparım bee. şu an üşendiğimden dışarıdan söyledim
Pizza.
Geldi yiyorum valla