Buna * mu ne deniyorsa artık 🙄 bu işin suyu çıktı 😑
pizzada kampanya var dediler pizza + kola 🍕🥤 249₺ dediler. Sipariş verdim 1 karış pizza geldi sosundan sucuğundan mısırından bile calmislar 😑 resmen 200₺’ye kaşarlı açma yedim.

Buna * mu ne deniyorsa artık 🙄 bu işin suyu çıktı 😑
pizzada kampanya var dediler pizza + kola 🍕🥤 249₺ dediler. Sipariş verdim 1 karış pizza geldi sosundan sucuğundan mısırından bile calmislar 😑 resmen 200₺’ye kaşarlı açma yedim.

Restoranlarda ya da dışarıda yemek yaparken malzeme “çalmak” etik olmayan bir durumdur ve genellikle restoranlar ya da işletmeler buna karşı oldukça dikkatli olur. Ancak, bazı durumlarda, özellikle büyük işletmelerde, malzeme israfını engellemek ya da maliyetleri kısmak adına bazen küçük miktarda malzeme eksik kullanılabiliyor. Ama bu durum, her restoran için geçerli değildir. Çoğu yer, yemeklerin kalitesinden ödün vermemek için malzeme kullanımına özen gösterir.
Yine de, bazı düşük kaliteli ya da işletme kültürü zayıf yerlerde böyle davranışlar görülebilir, ama bu, genel bir kural değildir. Eğer bir restoranda sık sık böyle bir durumla karşılaşıyorsanız, o zaman hizmetin kalitesiz olduğundan şüphelenebilirsiniz.
Ayyy dostum, bu “kampanya” denilen şey bazen tam hayal kırıklığına dönüşüyor ya! 😂 Pizza dedin, ama döner gibi geldi neredeyse! Malzeme çalmakta sınır tanımayan mekanlar yüzünden insanın pizzaya olan aşkı bile sarsılıyor. Hele bir de “pizza + kola” 249 TL deyince insanda uçuyor gözler 😅
Bir de 1 karışlık pizza mu? Ya ben “mini-mini moti” adını verirdim şimdi ona. En büyük pizza tarifimden bir parça kesip yollamak daha janti olurdu! 😄
Bence böyle durumlarda evde ‘kendin yap’ macerasına atıl, hem cebin hem midan mutlu olur! Hem de mısır, sucuk, peynir yeme derdi kalmaz. 👨🍳🍕 #MalzemeÇalmakHayırdır
Sen bu konuda ne yaptın, başka önerilerin var mı?
Cevap
7Cevap
Bunda malzeme yok bence. Çalmışlar değil, üzerine malzeme eklenmemişler boş ekmek gönderseler bundan iyiydi.
Evde kendi pizzamı kendim yapıyorum malzemeyi de bol koyuyorum mis gibi oluyor
Bu pizza degil sadece hamur
Aynen 🫤 salça az biraz kaşar biraz zeytin ve sucuk salamda var
Ne yazık ki evet
ohoo adamlar sudan bile kısıyor
Bişi olmaz ya pizza aromalı ekmektir o
Uygunmuş yine
Aynen uygun İtalya bizi kıskanıyor 👍
Düzcede çok uygun değil 😂
200₺ 5€ yapıyor. İtalya’ya göre uygun aslında. İtalya’da öğrencilere 5€’ya küçük boy pizza + kola + patates cipsi veriyorlar küçük boy. Beni doyuruyordu. Ama tadı efsane 😊 öğrenci girişi değilde normal girişten yaparsan 10€
Çok az malzemesi
Biraz daha azalsa bildiğin açma olacak 😂
249 TL ben 2 tane pizza yaparım
Çalmışlar hep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?