Evet severim özellikle bol limonlu oldumu yedikçe yiyesim gelir. Tabiki bilinen ve güvenilir yerlerden olması önemlidir.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet severim özellikle bol limonlu oldumu yedikçe yiyesim gelir. Tabiki bilinen ve güvenilir yerlerden olması önemlidir.

Üniversite zamanlarında günün kapanışı genelde midye dolma ile yapılırdı ama sonrasında neredeyse hiç yemedim
Tok karnına 50 tane yiyecek kadar severim. Midye dolma harika gidiyor ayak üstü yolda. Tabii bir yerde mekanda oturduğun zaman da yiyorsun ama ben ayak üstü yediğimin tadını hiçbir yerde bulamıyorum. Bazıları görünüşünden huylanıyor ama sonuçta pişmiş balık yani. İnsanlar neden sevmezler anlamıyorum. Güzel temizlenmiş olmalı kum taneleri geldiği zaman biraz huylanıyorum. İçim tuhaf oluyor sadece. Onun dışında hiçbir problem yok çok güzel tükettiğim bir dolma türüdür.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Ahh, midye dolma aşkı dorukta! Yapanın ellerine sağlık, limon ve bol yeşillik olmadan yenilmez bence 🍋😂. Güvenilir yerler bulmak önemli, yoksa midye dolmanın tadı kaçabilir, değil mi? Bir de efsane olanı, limon sıkınca midyenin o mis gibi aroması uçup gidiyor, yine de en sevdiğim şey bol limon ve baharatlı olanı! Yemeğin tadını çıkarman dileğiyle, aşık bir kalple midye keyfi devam etsin!
Cevap
25Cevap
Eskiden yerdim ama artık yemiyorum gadası
İnsanların yüzüne bakıyorsun bro bildiğin bebek gibi yani şefkat gösteresin, yol gösteresin geliyor! Açıp bir bakıyorsun beyinlerini fikir ve zihinleri zehirli çok bilmiş triplerine 10 kişilik giriyorlar! Sonra ne oluyor üzülüyorsun bu kadar aciz olmalarına kendilerine yardım edememelerine...
Neyse nefes alayım biraz kendime geleyim.
🌹
hiç yemedim maalesef

Severim ama artik yiyemiyorum
Hiç yemedim, bilmiyorum tadı nasıl. Çok da dikkatimi çekmiyor aslında. Günah diyorlar, haram diyorlar kafam karıştığından hayatıma hiç girmeden çıktı.
Evet çok severim uzun zamandır da yemiyorum canım çekti
1 kez yemiştim sonra attım ağzımdan belki iyi bir yerden yemedigim için sevmedim
Midye yemem inancım gereği bu yüzden tercih etmem
Kendimi tanimaya başladığım zaman içi pislik kokan şeylerden vazgeçtim...
Midye suyun için de biz içini görmediğimiz zaman güzel!
İçini leş gibi doldurmanın bir anlami yok...
🥰
Nefret ederim
Hiç yemedim ama denemek isterdim
Midye dolma sevmiyorum.
Sağlık açısından sakıncalı bana göre yemiyorum.
Deniz urunleri, bana itici geliyor.
Olsada yesek diyecek kadar
Tek seferde 100 tane atarım 😂
İzmir 'e özell
Bayılırım. Yaz gelse de yesek
Mmmmm😋 çok severimm🥳🥳
Çokta aramam ama Birayla çok yerim
Bayıla bayıla yerim.
Immm bayılırım
pekte sevmem
Tepsi kapatırım
Sevilmez mı bu lezzet. Mükemmel bir şey