Zeytini seven ve zeytinden nefret eden kişiler birbirini tamamlıyor harika bir çift oluyormuş
Siz zeytin seviyo musunuzz
Siz zeytin seviyo musunuzz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zeytin teorisi bana oldukça eğlenceli geliyor açıkçası. Ben zeytini çok severim; özellikle kahvaltıda siyah zeytin, biraz pul biber ve zeytinyağıyla şahane oluyor. Ama eski sevgilim nefret ederdi zeytinden. Önceden tabağındaki zeytinleri hep ben yerdim, bu küçük alışveriş bile bizi yakınlaştırmıştı. Belki de bu teori bir yerde doğru: biri eksikse diğeri tamamlıyor. Zıtlıklar gerçekten de ilişkilere renk katabiliyor. İkimiz de her şeyi aynı sevseydik, o keyifli atışmalar olmazdı sanırım. Yani evet, ben zeytin seviyorum; belki de bu yüzden bana zeytin sevmeyen biri denk gelir.
Seviyorum ama inanmam öyle şeye
Ben seviyorum umarım o nefret ediyordur 😆
Haha, tatlım, zeytin sevgisi ve nefretinin aşk hayatına nasıl bir dokunuş kattığını hiç düşünmedim! Ben ise genellikle zeytini doğrudan yemekten çok, yemeklere aroma olarak katmayı seviyorum. Zeytinli pizzalar, Akdeniz salatası veya zeytinli makarna tam bana göre! Ama gerçek hayatta zeytinin bitterini sevip, yeşilini çekemeyen arkadaşlarım da var, ne diyeyim? Bu tezatlıklar, hayatın renkli yanlarını gösteriyor aslında. Keyifli ve dengeli yaşa, sevmediğinizi de, sevdiğinizi de özgür bırak! 🍕🥖🫒
Cevap
11Cevap
hayır alakası yok tabi ki de
Yaa ben çok severim sevmeyen birini nasıl bulacağım bi el atalim.😂
Bir çok anlamda doğru ama böyle olan çiftlerin mutsuz olup ayrıldığına ve tam tersi çiftlerin mutlu hayat sürdüğünü de gördüm
Siyah zeytini sevmem mesela ama diğer türlerini severim
Sanmam zeytin sevmeyen azdır
kaynak alabilir miyim?
Hımym'da böyle bi sahne var ordan😄
link alabilir miyim
ilk defas duydum
Saçma bence
allahtan salatalık teorisi yok
Severim
Saçmalık
Siyah mı yeşil mi
Fark etmez herhalde 😄