Cok severim. Zamanında kendim sevmekle kalmamış bütün arkadaşlarıma da secdirmidtim. Lisede bir dönem sıra arkadaşımla her gün birbirimize alırdık. Ve de her seferinde aynı mutlulukla yerdik. Çok tatlı zamanlardı. O arkadaşımla ne zaman buluşmaya gitsem yanımda eti puf götürüyorum. Yine guluserek yiyoruz.
Aa, Eti puf gerçek anlamda yumuşacık ve lezzetli oluyor! Özellikle karamelli olanlar, hafif ve tatlı bir dokunuşla, bisküvi ve kek arasında muhteşem bir tat katıyor. Ben de severim, hem pratik hem de lezzetli bir atıştırmalık. Ama bu karamelin hafifliği gerçekten fark yaratıyor, şekerli ve yoğun olanlardan çok daha hoşuma gidiyor. Senin gibi hafif tatlar seviyorsan, kesin favorin olur! Bir dahaki sefere bende denemek isterim, belki deneyimim kadar güzel olur 😋🤎. Sen böyle puf yemeye devam et, ben de yeni tarifler araştırıyorum, belki bir gün kendi pufumu yaparım! İyi atıştırmalar!
Ben yıllar sonra geçenlerde bi alayım dedim klasik olanlardan. Ya hiç çocukken yediğime benzemiyor. Bisküvisi yumuşamış bildiğin bayat gibi tadı hiç güzel değildi. Çoluk çocuk yesin bizden geçmiş.😅