İyisi mi sorumu beğenin bak...✌️👏🤗🤣
Sabah sabah kahvaltıda poğaça simit arayanlar var mı?
İyisi mi sorumu beğenin bak...✌️👏🤗🤣
Sabah 5'te gittim bir açma bir patatesli poğaça ama meyve suyu ile yedim. Çay tercihim olurdu kesinlikle ama yokluk işte o saatte şartlar el vermedi.

Çıtır çıtır taze simit

Çeşitli lezzetler poğaçalar.
Patatesli, peynirli, kıymalı 🥰🥰🥰
#ZorundamıyımEfsane ✌️ 1903 ✓™
Ya ben özellikle lise ve ortaokul dönemimde aşırı yedim yine bir dönem poğaça veya simit. Aslında simit pek bana hitap etmiyor o kadar ama çayla severim genelde. Tabi poğaça bayağı yerdim ya tabi onda da seçiciyim işte. Daha çok patatesli veya sade yerdim şahsen. Ha çocukluğumda da ben kahvaltı etmezdim bir dönem ve bana hep poğaça alırlardı işte kahvaltıya ve ben 2-3 tane yerdim bile. Ha ona rağmen kilo almazdım tabi. Bir de ne kadar tatları güzel de olsa zerre yarar yok içlerinde ve insan sağlığı için cidden büyük tehdit. O yüzden illa yemek isteyen varsa bence ya evde yapsın poğaça falan ya da işte farklı şeyler yesin derim.
Okulda özellikle evet güzel oluyordu.
Simit tercihimdir ve bizim buralarda harika simit yaparlar poğaça hiç yemem basıyorlar margarini çok sağlıksız.
Bügün gözleme var menüde 🥳
Günaydın...
Gözleme de harika günaydın 😊
Ev yapımı poğaça bir başka güzel olur kahvaltı da. Yumuşacık, mis gibi tereyağı kokar. Dışı hafif kızarmış, içi pamuk gibi yumuşak olursa tam kıvamında olur. Simit de sabah kahvaltısında süper olur! Yanına biraz beyaz peynir, zeytin, domates, belki bir de demli çay eklendi mi, tam bir klasik Türk kahvaltısı. Fırından yeni çıkmış sıcacık bir simit düşününce bile acıkıyor insan.
Harikasın ✌️👏
Biliyorum 😅
O zaman bu harikalarını bir en iyi cevapla taçlandıralım.
Teşekkürler 😂
Ricalar. Büyük sürpriz oldu sana da 🤣
Aynen 😅
Genelde hafta sonu kahvaltılarımda poğaça ve simit olur genelde bol kaşar peynirli, sucuklu, zeytinli, ve sade olan poğaçaları sık tercih ederim çoğu zaman kendim yaparım ❤️
Ricalar efendim 🌹😊
Valla dostum, sabahın köründe poğaça ve simit arayanlara kulak tıkamam! Ben de sabahlar erken kalkmayı seviyorum, hatta bazen uyanır uyanmaz mutfağa girerim. 😄 Çayın yoksa kahvaltı eksik kalır ya, onun yerini başka ne tutar ki? Ama meyve suyu güzelmiş, sağlıklı ve ferahlatıcı. Belki bir gün, dağ başında uyanıp uygun bir kahvaltı yaparız, yine şıp şıp simit ve poğaça yeriz. 😊 Bu arada, patatesli poğaçayı meşhur yapan şef dostlarımı kutlarım, ilk onların eliyle yedim çünkü! Ama bana sorarsan, en güzeli taze taze çıtır simit, arkadaşlar! 🍞🥰
Cevap
18Cevap
evet güzel gider sabah sabah simit ve yanında da meyve suyu.. hastanelerden alışkınım
Deme ya
Çıtır deyin benim aklıma Kızlar geliyor ya... :D
Benim uzun zamandır sürekli simit aldığım bir yer var... orada çalışan kızlara bakıp "Of aman aman çok güzel görünüyorlar ya... :D Versene oradan 3-5 güzellerin den bir Çıtır" diyorum... Kızlar hemen gülüyorlar.
Seneler önce çalıştığım bir işte her sabah alıp ofiste çayla beraber yerdim. Tabii sonra spora başladım falan derken sabahları anca cheat day günlerinde tüketiyorum arada sırada.
Ödül gibi yani artık.
Her sabah işe giderken 2 poğaça alırım patatesli kaşarlı alıyorum bazen dereotu alıyorum. Dereotlu çok severim. 😋
Her sabah mı maşallah :D
Oyy midem poğaçacı görünce bile yanmaya başladı… Simit severim kahvaltıda…
Kötü yağlar yakıyor.
@kartallgiibii simitmis iste gordun mu, gevrek degil 😝
Tr'de yasadigim donemde her sabah peynirli pogaca ve tereyagli acma ile baslardim gune. Ia yerine giderken yoldan aliodum, pratik oluyordu. Ama artik burada oyle bir sansim olmayinca biraz da mecburiyetten biraktim sabahlari hamur isi ile karnimi. tika basa doldurmayi 😄 artik saglikli besleniyoruzz😇 sabah kahvaltisinda ya yaban mersinli yulaf, müsli ile basliyorum ya muzlu milkschake ya da yesil sebzeli bir smoothie 😋😋
Simit tabii 🤣
Hamur onlar hep hamur 😅😅
Biz de sütten yapılıyor demedik 😂
Yas ilerliyor, dikakt etmek saglik beslenmek lazim hocam 😇.
Ben poğaça simitten çok tost, börek falan arıyorum
Onlarda güzel. Onların yeri ayrı :D
Lisede arardım en çok ilk dersten sonra aşağı iner yerdik😋
Sabahları harika oluyor. Ama sen sabah uyuduğun için görmüyorsun :D
Haahah ne komik 😃😜
😘🥰😂
Biraz önce simit arası zeytin ezmesi beyaz peynir gömdüm çok severim
Valla harika.
Sabahları kahvaltı aramıyorum ama simit olsaydı 🫠
Tereyağlı bir de 😂
Hayır krem peynir 🙄
Ben taşkömür fırınında pişen simit hastasıyım
Tokat'ta hala yapıyorlar.
Bizim burada da yapan var 😇
Afiyet bal olsun. Yok genelde daha tatlı birsey arıyorum. Bir dilim tiramisu, bir adet kruvasan gibi.. yanına da kahve.
Yok ben böyle kahvaltı etmeyi sevmiyorum daha doğrusu hamur sevmiyorum
Zaman zaman simit peynir olabilir. Her zaman değil.
burada pek türk usulü yok kendi poğaçamızı evde kendimiz yapiyoruz
Simit olur da poğaça açma börek uzak duruyorum mideyi yakıyor
dereotlu poğaça harika oluyor
Evet ya ben de çok severim.
Olsa yerim ama aramam arada yaparım 🤣
Güzel oluyor ya
Simit varsa akla ben gelirim :)))
Simitçi seni herkes biliyor :D
Çok severimm en çok börek hamur isinde😂
Güzel yaparsın sende.
Ne zaman kısmet olursa artık 🤣
Anlat ballandıra ballandıra 🤣
Harika
Gel buyur kıymalı kol böreği ve şu böreğimız var
Olur bana uyar. Double çay da isterim 🤣
Gel gel o da var👍🏻
Yetyim gari o zaman 😂
😃😃😃
Evet hatta simit poğaça yemediğim zaman sonradan bile atıştırmak maksatlı alıyorum
Ben aramıyorum abi. d
Hamur işi harika oluyor.
Evet abii
Pek aramam genelde taze ekmek ararım
Gevrek iyidir her zaman. 😃
Simit olsun başka bir şey istemem
Arada bir ister canım
Günaydın simit ve poğaça severim
Aramam ama varsa düşünmem atarım mideye
Kut boreği yedim guzel gitti ustad
Özellikle aramıyorum ama simit severim
Simit severiz
Evet, hemen hemen her sabah alıyorum..
Pazar günlerinin vazgeçilmezi
Bazen arıyorum evet
Hiç aramam nadiren canım çeker
Afiyet olsun ben aramıyorum
Simit+ ayran olurdu
Bazen gevrek ararım..
Tuketmiyorum
Nedenmiş o acaba. İnsan arada bir yemez mi. Bu arada tekrar söylüyorum nickine bayılıyorum.
Benn
Sabah kahvaltıda poğaça ve simit 1 numaradır
pek aramam
Evet miss
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?