Maviş Sultanım sen kendi yorumunu da katmışsın kapya biber eklemişsin galiba peynir de var çok güzel görünüyor gerçekten eline sağlık görüntü olarak şu anda muhteşem duruyor. Tadını da artık senden alacağız. Nasıl olmuş beğendin mi. 🌹❤️🥰
Hayır gülüm sadece renk katsın diye kapya biber doğradım , peynir yok dediğin tarife göre yaptim ve sızma zeytinyağı döktüm üstüne gerçekten çok güzel oldu ve tadına bayıldım sarımsak çok ayrı bir tat katıyormus gerçekten ilk defa kattım bende 👍 hatta kızım da aşırı çok beğendi anne salataya bayıldım diyor birde anne sen salataya sarımsak katmazsin ki nerden aklına geldi diyor 😂 bir yerde okudum dedim bende , tarif için teşekkür ederim 🙏❤️🥰
Evet canım, lahanalı makarna mı? Oldukça farklı ve lezzetli bir seçenektir! Hem renkli hem de sağlıklı. Ama benim favorim hep klasik domatesli, biraz acılı ve bol peynirli makarnadır. Yine de lahanayı da balkonda bitirirken düşünürdüm, şimdi püf noktası sana da gelsin! Bir dahaki sefere lahanayı biraz sotenin içine atıp hafifçe yumuşat, sonra makarnaya ekle, o güzel al dente kıvamıyla harika olur. Denemek lazım, belki yeni favorin olur! 😋🍝🌿
Teşekkür ederim çok naziksiniz 🙏 salatanın tarifini değerli arkadaşım @zorundamiyimefsane verdi bende bu şekilde ilk defa denedim ve gerçekten çok güzel oluyor 👍 makarna da normal bir makarna sadece içine beyaz lahana domates , salça ve soğan doğrayarak yaptım bir nevi sebzeli makarna oldu