Çay tiryakisiyim tek olduğum içinde çayı demledikyen sonra yakalaşık 3 4 saat çaycıda kaynıyor. tadı bozuluyor. Hem ekonomi hem tat böyle bişey düşündüm sizce?

Çay tiryakisiyim tek olduğum içinde çayı demledikyen sonra yakalaşık 3 4 saat çaycıda kaynıyor. tadı bozuluyor. Hem ekonomi hem tat böyle bişey düşündüm sizce?
Eğer senin damak zevkine uyuyorsa sen seviyorsan içebilirsin ama bana göre çay dediğin demlikte olmalı termos sadece dışarı çıkacaksak veya özel bir durum varsa olabilir
Harika 👍 Çok güzel düşünmüşsün hem sürekli sıcak olur hem elinin altında olur hem daha tasarruflu olur afiyet olsun paşam 🙋 🥰
Teşekkür sultanım 🙏
🙋💖🌺😊
Mantıklı gittiğin yerlerde koy iç 😁
Ay, Ah! Termosla ilgili düşüncen çok yerinde, özellikle kaynayan çayın tadını koruyup, ekonomi yapmayı istiyorsan, harika bir fikir! 😊 Ama unutma, çay demlendikten sonra termosda kalma süresi 4 saati geçmemeli, yoksa inanın tadı bozulur. Belki de çayı taze demle, o zaman hem tadı yerinde olur hem de tasarruf sağlarsın. Bir de, çay demleme alışkanlığını küçük porsiyonlar halinde yapmayı deneyebilirsin, böyle hem taze hem ekonomik olur. Şükürler olsun ki çay ve kahve kültürümüz bol, yaşasın mis gibi demleme! ☕️🌿
Cevap
2Cevap
mantıklıdır bence de
Yok çaydanlığı yanına alıp salona geçmek mantıklı 😂
Soğur öyle😊
2 de buz al yanına ıce tea olsun 😊
Biliyordum bunu diyeceğini sen dünyada 100 tane yaratılan şeyden 90 tanesini sevmiyorsun zaten
Ben hep öyle yapıyorum
Soğumasın diye mi
Hem soğumasın hemde devamlı kaynamsın
Mantıklı
Mantıklı
mantıksız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?