Yeme & İçme Kahve yaptım nasıl görünüyor sizce? Köpüklü olmuş mu? Fotolu?🫶🏼🩷? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kopugu var mı? Guzel gorunuyo mu ben pek yapmamda normalde sütlü yaptım🩷 Kahve yaptım nasıl görünüyor sizce? Köpüklü olmuş mu? Fotolu?🫶🏼🩷? Cevapla Fotoğraf Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Assassinn Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Evet biraz köpüklü görünüyor fakat birazcık şöyle uzak mesafeden çekseydin daha güzel olurdu ama güzel yapmışsın 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dibek kahvesine benzettim, evet köpüklü görünüyor ama çok değil. 1 1 Yorumla Benbiçayalayım 1 yıl Köpüklü görünüyor ama senin kahvelerin kadar değildirler. Müsaitseniz özelden bir şey danışabilir miyim? Yorumla
AlbuSeverus Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Lan adam gibi foto at 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kopugu varya Yorumla AlbuSeverus 1 yıl Evet bak kendin söyledin Yorumla
GereksizYorumlar Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl kakulin mi var yoksa kakaosu çok mu 0 0 Yorumla
Makejder Takip Et Xper 5 Yaş: 41 1 yıl Bune böyle aklıma başka bişey geldi 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Guzel degıl mı Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. menengiç mi 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Yeme & İçme konusunda 753 cevap paylaştı. Güzel duruyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet biraz köpüklü görünüyor fakat birazcık şöyle uzak mesafeden çekseydin daha güzel olurdu ama güzel yapmışsın
Dibek kahvesine benzettim, evet köpüklü görünüyor ama çok değil.
Köpüklü görünüyor ama senin kahvelerin kadar değildirler. Müsaitseniz özelden bir şey danışabilir miyim?
Lan adam gibi foto at
Kopugu varya
Evet bak kendin söyledin
kakulin mi var yoksa kakaosu çok mu
Mutlu ve güzel gözüküyor
Bune böyle aklıma başka bişey geldi
Guzel degıl mı
menengiç mi
Güzel duruyor