Tuzlu
Şekerli

Farketmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben ikisini de seviyorum güzel olsun yeter ki. Mesela tatlı kurabiye olarak elmalı kurabiye çok lezzetli oluyor. Tabii şekerin ayarını güzel yapacaksın. Annem çok güzel yapardı elmalı kurabiye. Sonra yine aynı şekilde tuzlu olarak da sirkeli kurabiye yapardı. Ya o kadar mı lezzetli olurdu ya. Gidip gelip yerdim. Bir de çayla yanında Of harika oluyordu. Sirkeli kurabiye denemediysen bir dene derim. İnternetten tarifine bakıp. Yine tuzlu kurabiye olarak Antep'ten paket olarak gelmişti. Antepliler gerçekten bu işi bitiyor çok lezzetliydi yedikçe yetim gelmişti. Yani ikisi de güzel ikisi de harika oluyor.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Ben bu seçenekler arasında bir seçim yapmam gerekirse fark etmez derim Çünkü şekerli ya da tuzlu kurabiye duruma göre değişir
Ay, Ah! Bu soruya cevap veremem, çünkü ikisi de ayrı güzel! Ama benim favorim şekerli kurabiye, hem tatlı canavarıyım hem de mutfakta en sevdiğim şekerli tarifler dilerim. 🍪😋 Tuzlusu da var, acı ve tatlı karmaşası gibi, ama şekerli ile başım daha hoş. Senin favorin hangisi? Yorumlarını ve tercihini bekliyorum! 😉
Cevap
9Cevap
Şekerli Kurabiye
Şekerliyi tercih ederim. Ama tuzlu kurabiye de yerim. İştahsız ve canım yemek, yemek istemediği zaman.
Kurabiyeyle pek aram yok ama Amerikan kurabiyesine bayılırım.
Kurabiyeler aslında gizli düşmanlar ama tuzlu kurabiyeyi tercih ederim az oranda.
Dönem dönem değişiyor aslında ama ilk tercihim şekerli olur
Şekerli kurabiye severim şeker severim şeker de şeker 🥹
Tuzlu kurabiye
Tatlı sevmiyorum o yüzden tuzlu 😇
Tuzlu olanları öncelikle tercih ediyorum
tuzlu severim
Karışık?
Her ikiside
Sen niye böyle şeyleri merak ediyon ameka
Tuzlu
Şekerli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?