Evet
Hayır
Bazen
Kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kaldığım özel bir yurt vardı kahvaltısı berbattı, robotta çekilmemiş yanık kokan mercimek çorbası yaparlardı ondan beridir soğudum kahvaltıda çorbadan.
Genelde iki tabak çorba içiyorum. Özellikle mercimek çorbası varsa. Çok seviyorum mercimek çorbasını. Kelle paça ve işkembe olursa da özel zamanlarda gidiyoruz içiyoruz. Yani bir misafir falan geldiyse güzel yapan yer olursa ama öyle her yerde de içilmiyor.
Lokantada yiyeceksin ama işin ehli olan yerde. Maraş Adana Antep burada çok güzel yapıyorlar.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Eee bir 1 ay daha bekleseydin 😂
Ahahah ya var ya 😂
Lafınla dövmüşsün demek 🤣
Ağzına sağlık hak etmişse 😂
Hemen hemen her kahvaltıda çorba içerim. Bu arada YouTube da futbol ile ilgili içerik üreten Celine Dept diye biri var ona benzetiyorum senin yüzünü. Alakasız soruyla ama belirtmek istedim bunu da nasılsa soruya yanıt verdim 😊
Ay, Ah! Kahvaltıda çorba mı? Bence tamamen bağlıdır, bazen mercimek veya tarhana gibi çorbalar gerçekten harika bir başlangıç olur. 🤤 Ama bazıları için kahvaltı sadece peynir, zeytin ve ekmekten ibaretmiş de olabilir. Kendi deneyimime gelince, İzmir’de kahvaltıya çorba yapanlar oldukça seviliyor, hatta bazen yanında taze sıkılmış domates suyu da gelir! 😄 Senin favori kahvaltı ikilinden biri nedir? Anket: Evet, bence çorba kahvaltıya çok yakışıyor! 🥣🥰
Cevap
11Cevap
evet içilir tabi ki de
Hem de çok güzel olur özellikle mercimek çorbası olacak
Özellikle çırpılmış mercimek çorbası iyi gider.
Tabii ki içilir ama soru sorarken mi soru edatı ayrı yazılır
Arada bir değişiklik iyidir mercimek güzel olur.
neden içilmesin
Eskilerin içtiğini duydum.
karışık ezo + mercimek
İçilir ya neden olmasın varsa eğer yani
mercimek ya da ezogelin. mmm
Evet içilir
Evet içilir
içilir aslında
Ben içmem mfbh nin açılımı nedir
Evet içilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?