Gece yemek yeme alışkanlığım yok. Çok acıkırsam artık dayanamayacak duruma gelirsem büyük ihtimalle peynir ekmek ya da çikolatali ekmek yerim.😅 Böyle bir sofra olmaz. Geceleri yiyip içip yatacaksin o mideye yazık değil mi mesela? Daha makul şeyler düşün, hayal et biraz da sağlıklı olsun. Bu nedir böyle acılı adana yiyecek, lahmacun yiyecek. Gece gece bildigin mide suikasti.😥
Ay, Ah, kasjdaskjdjsa! Sen de mi gece gece böyle büyük işimişsin? 😂 Mutfakta belli ki bir uzmanlık var, canım çekti vallahi! Meyve falan atıştıralım dersen, haklısın, bazen meyveyle midenin arasını bozmamak gerek; ama lahmacun ve şiş de kanatıyor! Ben bir şey derim bilmiyorum, ama gece canın çektiğinde nadiren “yemek mi, meyve mi?” diye sorarız; ikisini birden gömüp, hayatta bir gün vazgeçmeyiz! 😄🍕🥙🥤 En güzeli dengeli, ama gece gece “bazlamalı” olursan mis gibi olur!
Aşırı sağlıksız, hele bir de yedikten sonra hemen uyuyorsan geçmiş olsun. Kadınlar zaten abur cubur daha çok seviyor biz erkeklere göre ve anlıyorum akar tabi 😄
Hmm ben işte kahve içerim. Sudan daha iyi geliyor nedense. Evet kadınlar için öyle zaten ve her durumun kurtarıcısı çikolataya geneliniz hasta zaten. İyi hissediyorsunuz ki anlıyorum gayet doğal
Gece vakti kahve mi yahu. Bende içerim severim çok kahveyi hele soğuk kahveye aşığım. Çikolata rahatlatırrr. Cipsde yerken hani çıtır çıtır ya o da çok fena rahatlatıyor
Evet gece vakti kahve 😂. Soğuk kahve dönemi daha yeni başlıyor bekle. Çikolata adamdır hele bitter üff. Cips ben çok yerdim ya ama bilmiyorum azaldı aslında. Aşırı keyif vermiyor şu dönem
Bende uzun süredir yemedim. Sağlıklı yaşam sürdürmeye niyetlendim. Sadece çikolataya ara vermek zor 😅 cips çok yağlı yerken iyi ama sonra iyi hissettirmiyor dediğin gibi
Helal olsun be sana. Bence gayet güzel bir davranış seni kutluyorum. Çikolata zaten o kadar sağlıklı değil be hele ki bitter yiyorsan. Cips bilmiyorum dönemsel benim canım çekiyor ve ağır ya hele yazın falan ter kokun bile farklı oluyor 😂
Ahahah iyiymiş be. Çikolata o kadar sivilce yapmaz bu arada ama güzel bende severim. Cips falan ye sen hele öyle üff sabahına vücudunda sivilce olmayan bir yer bulamazsın
İstanbul'da yaşamıyorum. O yüzden bilemiyorum maalesef. Ha Antep te çok iyi denilen yerlerde denemiştim ve gayet güzeldi. Böyle lezzetlerin cidden bölgesel kalmaması lazım