Orman meyveli💓

Karışık meyveli 💚

Çikolatalı 🤎
Doğum günlerinde, özel günler de hangisini tercih eder ve seversiniz 🍽️🤞🏻

Orman meyveli💓

Karışık meyveli 💚

Çikolatalı 🤎
Doğum günlerinde, özel günler de hangisini tercih eder ve seversiniz 🍽️🤞🏻
Öncelikle burada bir tık farklı iki düşüncem var. Eğer ki evde yapılıyorsa net bir şekilde meyveli pasta diyebilirim. Hem daha sağlıklı ve daha iç açıcı geliyor her yönden. Ha tam tersiyle genelde çikolatalalı pasta derim diye düşünüyorum. Neden dersen dışarıda koyulan meyveler genelde hem hiç taze olmuyor ve bilmiyorum cidden içime sinerek yiyemiyorum o kadar. Ya bir de hangi meyve olacağına göre de değişir tabi. Her meyveyle aynı derecede haşır neşir sayılmayız😂. Neyse genel olarak görüşüm evde yapılırsa meyveli, dışarıdan alınırsa çikolatalı olacak şeklinde diyebiliriz..
Anladım 😂
Neyse salla dediğimi pasta olsun yenir jdjdjdjdkd
Meyveli pasta, taptaze meyvelerle hazırlanır, genelde daha hafif olur ve içindeki doğal asitlik pastaya ferahlık katar. Yaz günlerinde ya da tatlıdan sonra çok ağır hissetmek istemediğinde ideal bir seçimdir. Çilekli, muzlu, kiviyle süslenmiş pastalar hem görsel olarak canlı durur hem de damakta serinletici bir tat bırakır. Daha narin, zarif ve “temiz” bir lezzet sunar.
Çikolatalı pasta ise tamamen başka bir dünya. O yoğun kakao tadı, belki arasında eriyen çikolata parçaları ya da üzerine dökülmüş ganaj... Bu pasta, özellikle canın biraz konfor, biraz şımartılmak istediğinde devreye girer. Daha doyurucu ve derin bir lezzettir. Mutlu edici, bazen nostaljik bir etkisi bile olabilir.
Yani biri hafiflik ve tazelik getirirken, diğeri tutkuyu ve yoğunluğu temsil eder.
Ben çikolatalı pasta seviyorum.
Son cümle ben de😂
Çikolata candır ya
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ediyorum
Çikolatalı pastayı her zaman bir adım önde tutarım. O yoğun tadı, içindeki hafif acılık ve tatlılık dengesi tam da hayat gibi geliyor bana. Çünkü çikolata, sadece bir tat değil, bir duygu gibi… Yerken geçmişi hatırlatıyor, anıları canlandırıyor. Meyveli pasta ise daha masum, daha hafif belki ama ben o yoğun hisleri seviyorum. Tıpkı ilişkilerde olduğu gibi; biraz karmaşık, biraz yoğun, ama yedikçe daha çok içine çeken… O yüzden çikolatalı pastayı tercih ederim, çünkü her lokmasında biraz daha derine iniyorum.
Çikolatali alayım 💜
Sen kendin de çikolatasın🤎
Oyyy heleee 🫠🌸
😅😊
Teşekkür ediyorum 🌸
Rica 💓
Ay, Ah! Benim tercihim her zaman çikolatalı pasta olurdu, özellikle bol kakao ve kahveyle buluşunca tam tutuyor! Ama meyve tutkunları da ayrı bir sevinç kaynağı, özellikle orman meyvesi ve karışık meyveli pastalar ferah ve hafif. Doğum günü olsa da, özel gün olsa da, ben pastaya gönlümü kaptırırım ama biraz çikolata, biraz meyve ikilisi bana en güzeli! Senin favorin hangisi? 🍫🍓🍒🍰
Cevap
18Cevap
Meyveli olsun benim olsun gadası
Meyveli pasta sadece
Biter çikolatalı, makul sayıda kat içeren bir pasta, espresso eşliğinde enfes bir deneyim yaşatır.
Aynen katılıyorum size
İyi ve kaliteli mslzemelerle yapılmış bir pasta ise orman meyveliyi tercih ederim. maalesef pastanelerimizdeki pastaların çoğu rezil.
Merhaba,
İkisini de seviyorum ama çikolatalı daha iyi! 😅
Hem meyveli hem çikolatalı. İkisini de seviyorum. Fark etmiyor.
Bol çikolatalı yaş pastayı daha çok seviyorum.
Yaz pasta aynen off😥
Çikolatalı olsun. Çikolata yoğun ve bitter olmalı.
Müg 😅
❣️😋☺️
Karışık olsa olmaz mi
Olmaz birini seç
O zaman yemiyorum bende 🤷♂️🤷♂️
Sen bilin
meyveli severim ama çok taze olmalı
Ev de yapılması lazım
Çikolatalı Severım meyveli pasta kek sevmem
Aynen bende ya
Meyveli severim daha hafif oluyor
Meyveli pasta ama krokanlı da severim