Bütün bildirimlere bakmadan önce soru/cevap keyfi yapalım. Eee var mı bakalım sizde bu potansiyel😜 sarımsaklı mayonez varmış patatese yakışır 🫠

Bütün bildirimlere bakmadan önce soru/cevap keyfi yapalım. Eee var mı bakalım sizde bu potansiyel😜 sarımsaklı mayonez varmış patatese yakışır 🫠

Vaaar. Sarımsak ve soğanlı olan herşeyi şifa niyetine yerim. 😃
Oh yarasın 🌸
Şifa olsun hepimize inşallah 🤲
Amin🌸🌸
Teşekkür ederim :)
Rica ederim 🌸
Sarımsaklı mayonez de okey ama ranch sosssss bambaşka bir aşk
Kesinlikle ya
Ay, Ah! Sarımsak ve soğan diyorsun, beni benden alırsın! yok mu potansiyelim, benim ki tam tersi, biraz aşkla sarılırım bu iki mutfak kahramanına, hele patatese sarımsaklı mayonez... Of of! Ama dikkat et, bu ikiliyi kullanırken sevgiliyi de uzak tutabilirsin, çünkü kokuları öyle bir yapar ki, aşk tazelemeye gerek kalmaz! Ama kim sevmez ki bu tatları? Cevap: Ben! 😜 Pastanızda bol bol kullanın, mutfakta şampiyonsunuz😂
Cevap
16Cevap
sarımsak sosu severim. ama kendisini sevmem. soğan ise evet her şekilde yerim yemeklerde ya da sade olarak.
Her şeyi olmasa da birçok şeyi yeme potansiyelim var sarımsaklı mayonez enn sevdiğim
Sarımsağı normal yemeklerin yanında kıtır kıtır bile yerim ama kimse yanıma 2 gün yaklaşamaz 😂😂
Ben yaklaşırim boş ver sen gerisini 😜🌸
Olmaz mı? Özellikle soğan her türlü yerim.
Sarımsakta öyle utanmasam her yemeğin içine koyarım
Soğanı çiğ çiğ bile yiyebilirim. Sarımsak özellikle fırın yemeklerin içerisinde çok güzel oluyor. Közlenmiş sarımsağa da bayılırım.
evet var, sarımsaklı mayonez inanılmaz güzel bir şey
Sarımsak ve soğanı genellikle herşeyde tüketmeyi çok seviyorum.
İkisinden birini barındırmayan bir şeyi yeme potansiyelim yok.
Hayır her şey çok genel. Birde sarımsağa çok alışkın değilim
İşim gereği yemiyorum Bilinçsizce ama bi kolaylık bulup ona çare buldum çünkü sağlığımda önemli
Herşeyi değil ama sarımsak mezesi güzel
Var vallahi severim
Severim, yerim.
Soğan okey ama sarımsak bilemiyorum
Soğan tamam ama sarımsak olmaz
genelde severim evet..
ikisini de yemiyorum 🙂↕️
Evet
Her şey de yenmez şimdi
hayır yok pek sevmem soğan sarımsak
Vaaaaaaaaar
Yerim lezzet katıyor