Yeme & İçme Burdan kimle kahve içmek isterdiniz? KelebekBlossom Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Bugün de iyi bı enerji iltifatınızla iyi hissettim👏🏻😝😄 Güncellemeler1 yıl Ben ilgi çok seviyorum burası çok iyi 😝😂😂 Burdan kimle kahve içmek isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
whitesnakee Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Olum bu ne kıraathaneye dönmüş soru bitane kız cevap yok shdhdhhdhs 1 2 Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Ee napalım bana ilgi çok 😃😂😅😅😄😝 Yorumla whitesnakee 1 yıl Senle ne alakası var ayrica olsa bile hos değil 😁😅 Yorumla
selamsızselami Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl İstanbul anadolu yakasındaki güzel kizlarla 😂😂😂 1 1 Yorumla selamsızselami 1 yıl O taraflardaysan gel kahveler benden 😂 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. sen ısmarlarsan olur :D 1 2 Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Hmm😂ısmarlama huyum yok Yorumla Memoo00007 1 yıl Tamam hadi gel ben ısmarlayayım sdfdsfds Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Seninle 1 2 Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Neden Yorumla mur_aaat34 1 yıl Seni daha yakından tanımak için, seninle daha keyifli bir sohbet yapabilmek için Yorumla
Bora3444 Takip Et Xper 5 Yaş: 110 1 yıl Kaybolan kişi ile 1 2 Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Kim o Yorumla Bora3444 1 yıl Tanıyacak olsaydın söylerdim 😀 Yorumla
kadirkalın Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Seninle 1 2 Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Neden Yorumla kadirkalın 1 yıl Olgun biriyle oturmak vakit geçirmek güzel oluyor Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 386 cevap paylaştı. Senle olabilirdi 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 9,8b cevap paylaştı. Tekk 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Konuştuklarımla 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Olum bu ne kıraathaneye dönmüş soru bitane kız cevap yok shdhdhhdhs
Ee napalım bana ilgi çok 😃😂😅😅😄😝
Senle ne alakası var ayrica olsa bile hos değil 😁😅
İstanbul anadolu yakasındaki güzel kizlarla 😂😂😂
O taraflardaysan gel kahveler benden 😂
sen ısmarlarsan olur :D
Hmm😂ısmarlama huyum yok
Tamam hadi gel ben ısmarlayayım sdfdsfds
Seninle
Neden
Seni daha yakından tanımak için, seninle daha keyifli bir sohbet yapabilmek için
Kaybolan kişi ile
Kim o
Tanıyacak olsaydın söylerdim 😀
Seninle
Neden
Olgun biriyle oturmak vakit geçirmek güzel oluyor
Bilmiyorum
Senle olabilirdi
Tekk
Olgun dolgun biri olsa fena olmazdı
Ciddi düşünen biriyle istersim
Konuştuklarımla