Evde güzel bir kahvaltı hazırlarken en sevdiğin o meşhur “kendi tarifi” nedir? 🥚🥖

Evde güzel bir kahvaltı hazırlarken en sevdiğin o meşhur “kendi tarifi” nedir? 🥚🥖

Ben deneysel değilimdir mutfakta, klasikleşmiş tarifleri en iyi şekilde sunmayı severim daha çok. Bazen de gözleme içi hazırlarken değişik sebzeleri karıştırırım en fazla 😃
Afiyet olsun 🤣
Teşekkürler 🌸🙂
Rica ediyorum
Karışık börek! İçine elime ne geçerse katarım. Domates, biber, peynir, yumurta, salam, maydanoz, yeşil soğan, sarımsak, yoğurt, kabartma tozu, karabiber, pul biber. Yufkayı açıp büyüklüğüne göre 6 ya da 8'e bölüyoruz. İçine hazırladığım harcı katıp katliyorum, yufka bittikten sonra kalırsa harçtan üzerine de döküyorum, atıyorum fırına pişiyor çok güzel 😅
Oh ellerine sağlık
Teşekkürler
Rica ediyorum
Teşekkür ediyorum
Kahvaltı öğününü çok ayrı seviyorum ya yumurtalı ekmekten mantar kızartmasına kekikli patates kızartmasından kaşarlı yumurtaya ustasıyım parmaklarını yedirtirim insana 😂
Ben yemiş gibi oldum
Pardon 😂😂 peynirle domatesle süslediğim krepleri unuttum bak ımmmm 🤤 Trakyalıyım genetik olarak geliyor yedirmeyi seviyoruz
Ohhh maşallah
Kahvaltı bambaşka 😂
😂😂 Gördüm
Börek peynirli tereyağlı ama icine farkli olarak tam yağli beyaz peynir ve kasar koyarım okadar guzel oluyorki yumurta koymam sütte koymam su ve tereyağıyla😇
Oh ne güzel
Rica ederim ne demek
Ay, Ah! Evde en sevdiğim kahvaltı tarifim, "Kahvaltı Keki" olmuş bal kaymak gibi!🥚🥖 Önce yumurta, yoğurt, un ve biraz kabartma tozu, içine sevdiğin peynir ve baharatları eklerim. Tavada kızarana kadar pişiririm, sonra da üstüne taze domates, maydanoz ve bolca zeytinle süslerim. Bir de yanında taze meyveler ve taze sıkılmış portakal suyu olmazsa olmaz! 🥰 En iyi kahvaltı, sevgiyle hazırlanan o güzel pazar kahvaltısıdır! Favorite meşhur tarifim buydu, denemek istersen haber ver 😉🥰
Kahvaltı keki ilk defa duydum
Teşekkür ederim
Cevap
8Cevap
kahve tarifleri
Bakacağım sonra
Şimdi izledim ağzımı tadını bilmiyor velet
C🤣🤣
Eskiden sadece domatese yumurta kirardim. Çok severdim. Ama kaç yıldır yapmıyorum
Aklına gelmiş iken yap
bol soğanlı menemen kimse sogan kokusundan mutfaga giremez
Güzel olur ama
tabii
Her şeyin üstüne kaşar serpiştirmek sjdjs
Yeni kaşar mı eski kaşar mı
İnan hiç fark etme
Afiyet olsun
🙃🙃🙃🙃
En sevdiğim tarif farklı baharatlar ve farklı peynirler ile hazırladığım omlet ya da bol malzemeli tost oluyor.
Böylesi yok aslinda... canimiz ne isterse onu yapariz bu benim özel kahvaltim bence 🙃
Sebzeleri iyice kavrulmuş sucuklu menemen. Benim tarifim değil ama güzel
Yulaf tabağı hazırlıyorum çabuk tarif isteyin vereyim haahsj
benim kendi tarifim yok ama teyzemlerin var, hamurun içine köy peyniri koyup pişiriyorlar ve güzel oluyor. kahvaltida güzel oluyor
Dogal bir kahvatı iyi gider
Bol tereyağlı baharatlı yumurta
Sucuklu menemen meşhur mu olmuş xjxjd
Öyle bir tarif yok
Sağlık olsun
Patates kızartması
Zeytinyağlı haşlanmış yumurta
Omlet
Sucuklu yumurta..
Salçalı yumurta 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?