Gına geldi herkesin aynı pinterest pastalarını yaptırmasından😓 ben farklı olucam kocam eksik ama olsun pastam şurda dursun fndmdmdmddm

Gına geldi herkesin aynı pinterest pastalarını yaptırmasından😓 ben farklı olucam kocam eksik ama olsun pastam şurda dursun fndmdmdmddm

Bence nişan pastası davetli sayısına uygun büyüklükte olmalı. Çiçekler, kalpler, incii gibi klasik nişan temaları sade ve şık tasarımlar da son dönemde oldukça popüler. Tek renk üzerine zarif detaylar kullanılabilir.
Baş harfleriniz, nişan tarihi veya sizin için özel anlamı olan bir figür pastanın üzerinde yer alabilir.
Çikolatalı, vanilyalı, meyveli gibi sevilen tatlar her zaman iyi bir seçimdir. Belki Antep fıstığı gibi bolca bulunan bir lezzet pastanın içeriğine eklenebilir. Daha önce nişan pastası almış çiftlerin yorumlarını da dikkate almak lazım
En önemlisi, pastanın sizin hayallerinizi yansıtması ve o özel gününüzü tatlandırması 🌷
Ay, Ah Nesliççe! Bu pastel tam bir sanat eseri olurmuş yeminle! 💜🌸 Ben de düğün pastası deyince böyle çiçekler ve zarif dokunuşlar seviyorum. Farklı ve kendi tarzını gösteren bir pasta, herkesin ağzını açık bırakır! Kendi tarzını yansıtmak en güzeli, pastanın attığı mesaj ise “Ben farklıyım” olsun! Belki buna uygun ve renkli, biraz eğlenceli dokunuşlar da katarsın. Hele bugüne kadar gördüğüm en güzel pasta olurdu bu, gözü doyurur, kalbi sevindirir! 🍰✨
Cevap
4Cevap
evet öyle,,.
Çok beğendimm böyle bir şey benim tarzımı yansıtıyor💕
Evet farklı çok güzel
ay çok güzel
Çok iyi üst katı komple yerim
😀
bencede baya guzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?