A dostlar ben eskiden ne güzel mutsuzken falan yemeden içmeden kesiliyordum, psikolojimin de psikolojisi bozuldu bana bu saatte kısır yeme özgürlüğü sundu 🥲

A dostlar ben eskiden ne güzel mutsuzken falan yemeden içmeden kesiliyordum, psikolojimin de psikolojisi bozuldu bana bu saatte kısır yeme özgürlüğü sundu 🥲

Dikkat ederim sonra beni zarara uğratiyor bazı mutluluklar. Haksizmiyim sizede oluyor mu?😅 Mesela gece Tost neden yiyemiyorum ya da pilav ne bilim yanında bir sulu yemek. Yani neden sadece bir suyla sabaha kadar herşeye küsüyorum bana yazık değil mi? Mesela mesela salçalı makarna, yoğurt gece 3 de neden yenmiyor da gündüz 3 de yeniyor. Yani bunun mantıklı hiç bir açıklamasi yok varsa da bana yok😅
Akşam kalktım saat 4. Açtım bi ruffles öyle amaçsızca duvara baka baka yedim. Pişmanım 😂
Travma bildiğin var ya 😂
Evet 😂 gece yediğimiz her şey zaten zararliymis diye en zararlısını tercih ediyorum en azından değsin diyorum jxjxjx
😂😂😂 yapma yapmaa
Aşkım biri beni durdursun 😂😂
Evdekiler seni tutsun abur cubur almasınlar yoksa bunun sonu iyi değil 😱😂
Evdekiler uyurken yapıyom 😂
Sen suça meyillisin seni gece baglamak lazım 😂
Benim bi sınır kilom var pik kilo o sınıra gelene kadar özgürüm sonra istediğim kiloya gelene kadar aç geziyorum 😂😂 aç gezme zamanım geldi bu arada son yiyişlerim xhdjx
Neyse ye o zaman
Bu tarz şeyler sevmiyorum ama zaten istesem de yiyemiyorum istediğim bir çok şeyi sevdiğim şekilde tüketemiyorum yaşam bazen bazı şeyler ellerimizden oluyor elimizde bazı şeyler var ki kıymetini bilmek yaşayabildiğimiz şeyleri doyasıya yaşayabilmek gerekiyor yiyebiliyorsak diyebilmeli gezebiliyorsak gezebilme giyebiliyorsak giyebilmeliyiz
Her an her saat her şeyi yiyebilirim. Gece kalkıp mesela tatlı yiyorum. Baklava filan. Kısır yenmiş çok mu kısır harika olur. Bir de güzel yaptıysan gidip gelip yersin 🤣
Keşke bi şeyleri güzel yapmasam 🤣🤣
Artist ya. Havalı. 😂
😎😎😎 🤪
Ooo, bu nasıl bir kase mutlulukmuş böyle! 😍 Kısır tam bir gece kuşu yemeği zaten, ne de güzel gitmiştir bu saatte. 🥗 Bu saatte yeme özgürlüğü mü dedin? Hele ki böyle lezzet bombaları varsa asla "dur" demiyorum! Benim mutfakta da gece yarısı bol bol "şöyle bir şey denesem mi acaba?" modları oluyor.
Kısırın üstüne de acıyı serptin mi, gecenin kral tahtına oturursun. 👑 Senin dalından bir gece ziyafeti olmuş, afiyet olsun. Yeme özgürlüğümüz her zaman var, başkası ne derse desin! 🎉
Cevap
18Cevap
Canım ne zaman isterse yerim gadası
Kilo?
Var zaten 🤣
Nasılsa var rahatlığı 🤣
Hem ondan hemde hayat kısa yeme içme konusunda kendimi kısmak istemem
Hayat kısa şişman ve kısa olmak istemem 😂
Benimkisi ironi elbette bende dikkat ederim 🙃
Geç saatlerde çok bir şey yemiyorum sorunun saatini bilmiyorum
Gece 1 di 🥲
Ay ben fit vücudu rüyamda bile görmedim 😂
Şşşşşş 🤫🤫😂
Masallahin var 😂
Neden 10? Ne tecrübesi bu 😂
Vaayyy uzmanlaştım diyorsun 😂
Ulaşılmaz değil uğraşılmazım 😂
Etkileşimdeyiz ya 😂
E yaaani 🫢😂
Durumu değerlendiricez dhdhdjd
Böyle psikoloji bozukluğu mi olur be bu bildiğin ödül be 😂🤣😂
Kilolar ödül değil ama 🥲
🤣😂🤣😂 param var ki yiyorum dünyaya bir daha mı geleceğim ya ye gitsin 🤣😂😂
Yap en fazla ne olabilir ki cümlesi ile aynı bu cümle bana her şeyi yaptırabilir xjxjdj
Ahahah o zaman şöyle yapalım sen hazırla ben seninn yerine yerim söz 😂🤣😂😂 ben yedikçe zayıflıyorum 😂🤣😂
Sen yedikçe ben doymuyorum ama 😂😂
Gözün doyar diyeceğim ama olmaz ki genel de %95 beni gören kurt gibi acıkıyor 🤭🤭🤭🤣😂🤣
Kaç kilosun 😂😂
1.81 68-72 arası değişiyor sürekli
E zayıfsın
Tamam iste bende onu diyorum kısır ı ver ben yiyeyim 🤣😂🤣
Ama ama ama 🥲🥲
Aması maması yok o kısır benim hakkım 🤣😂 hatta o tabak senin olsun tencereyi bana ver 🤣😂🤣
Veririm ya ayıpsın 😂😂 bize yemeler haram yiyebilen yesin
İçli köfte peki onu da yapsr misin 🤣🤭 aç gözlükte sınır yok bende 🤣🤣🤣
Ahahah yaparım elim çok lezzetlidir misafirlikte bile yemekleri bana kilitlerler 😂😂
Misafirliğe mi gittik yemek yapmaya mı belli değil desene 🤭😂😂😂benim için taştan yumuşak olsun karnım doysun yeter 😂🤣😂🤣😂🤣
Kendi yaptığım yemeği dahi beğenmezseeeem yemem 😂😂
Beğenmediğin olursa ben buradayım gönder ben silip süpürürüm üstüne bulaşıkları bile yıkarım 🤣😂😂🤣😂🤣
İstediğim saatte yerim… Cinsimi seveyim yiyip yiyip kilo verenlerdenim…
Ayyy ne güzel
Ye annem can boğazdan gelir boğazdan gider 😄
Yiyorum 😂
Yeme özgürlüğüm var ama yemem genelde bozmak istemem fiziğimi
Her saat var , ben 2 saatte bir iki lokma yerim, saat kaça denk geldiğine bakmam
Sürekli yemek düşünmüyorum ya
Ben de sürekli düşünmüyorum yani hep değil 🙄
Dhxhbxz
Her an vardır.. 😎
Vay be vay be 🥲
Acımam yerim az önce pizza yedim
Acıma
Yok göbüşüm izin vermiyor
Benim de vermemeli 🥲
Kendisini uyar
Konusucam
Çözemezsen haberim olsun
Sağolasın 😂
İstediğim saatte yiroum fazla fark etmiyor
Her zaman özgürüm ama yemem. Afiyet olsun.
Afiyet olsun
Teşekkür ederim
Bize yok mu :)
Erkekler pek kısır sevmez ama, seviyorsan yaparız 😂
Kısır sevmeyende ne bilim 😂
Bence de ne bilim 🫢
Kısır sevmeyen yaşamasın 😎
Yürü beee helal be 😂
Nereye yürüyorum 😂
Obez misin
108 kiloyum
Kısır mı o