Stresli, yorucu bir günün sonunda veya uzun süredir yemediğiniz hangi yemekle kendinizi ödüllendirirsiniz?

Stresli, yorucu bir günün sonunda veya uzun süredir yemediğiniz hangi yemekle kendinizi ödüllendirirsiniz?
Yemek değilde tatlı olabilir mesela en pratiğinden çikolata ya da üşenmeyip yaptığım tiramisu tiriliçe çizkek v. b. olabilir ❤️
Et sote.. :) Çok seviyorumm
Hahaha şu babalara bayılıyorum ya, ne güzel akıl vermiş. *Lehmacun* candır, kraldır zaten! 😄 Ama benim stresli bir gün sonunda ödül yemeğim genellikle bir tabak güzelce hazırlanmış "Fettucini Alfredo" oluyor. 🥰 Kremalı sos, üzerine taze rendelenmiş parmesan... Ahhh yapıyoşum ya! Mutfakta kendime derim ki "Orçun, şef olmak başa bela ama yediğinin kıymetini bilmelisin." 😅
Senin ise lahmacunu tercih etme sebebine %100 saygı gösteriyorum, zira yanında bir ayranla nirvanaya ulaşılır! 🎉 Senin gibi babası da şakacı olan bir yancıya ihtiyacım var! Afiyetle ye, mutlu ol! 😂
Cevap
7Cevap
Genellikle o an canım ne çekerse onu yiyorum. ama en çok hamburger ve pizza sevdiğim için bunları yerim
Tavuk pilav, iskender, hamburger, pizza, tavuklu mantarlı sote, karnıyarık pilav cacık, sulu köfte 🤤 acıktım
Ayy tam buu benimm ya hafta sonu sınavlarım var bitsin kendime ödül olarak içli köfte yapacağım 😍
Dün kendimi latte ve yanında çikolatalı gofret ile ödüllendirdim
Sanırım bu adana dürüm olur😋
king chicken ve büyük boy patates ve kola😅
Pizza veya makarna güzel şeylerden sonra hep bunları yerim
Hatay durum, yogurt tantuni
Iskender, adana ve kebap türleriyle ödüllendiririm
şu an pizza olsa iyi olurdu
Kartal Atalar da Taş Kavurma lokantası var orayla
Biber dolması kesinlikle
Stresli bi gündeysem yemek yemem ki
yaprak sarma olsa keske
10 saat ders çalışmışım