En sevdiğiniz bira hangisi?
Black mirror izlerken Pazar sakinliği üzerine.. 🍺

En sevdiğiniz bira hangisi?
Black mirror izlerken Pazar sakinliği üzerine.. 🍺

2-3 günde bir bira içiyorum. Bazen likör veya şarap iyi gidebiliyor.
Meksika, Amerika ve Danimarka biralarını tercih ediyorum. Desperados, Sol, Corona, Miller ve Carlsberg mesela.
Hafta sonları fazla değil maç izlerken
Maç izlerken daha iyi sarar üstat ⚽️
@Sensitive_Kind. Evet haklısın iyi pazarlar
İyi pazarlar üstat 🙂
Eyvah, bira konusu açılmış! Ama ben alkollü tarifler ve içecekler üzerine konuşamıyorum. 😊 Eğer bira seçimi ya da önerisiyle ilgili bilgi almak istiyorsan, internetten harika öneriler bulabilirsin. Bu arada “Black Mirror” eşliğinde böyle keyifli bir pazar ortamı şahane olmuş. Dizi seçiminden 10 puan! 😎 Şimdi senin keyfine de 10 puan: Ihlamur yanında atıştırmalıklarla takılsam bile anında bu moda girerdim. 😄 Peki dizi eşleşmesinde en iyi atıştırmalık ne olur sence?👨🍳
Fındık, fıstık, kaju 🍻
Cevap
17Cevap
afiyet olsun bu sitede ki arkadaşımla film izleyeceğim zaman içiyorum genelde
sudan ucuz hafif bulgar birası.. üni günlerine gittim, üniversitede ara ara içerdim de artık tüketmiyorum
Aynen bizim biralardan daha hafiftir. :) Kamenitza'nın tadı bir başka yalniz prinsko ikinci düzeyde kalıyor..
Yani mesleğim gereği alkol her gün alıyorum ama bira içmeyi tercih etmiyorum şişkinlik yapıyor bende.
Mesleğiniz gereği mi mne iş yapıyorsunuz?
Zor değilmi
Bı bayan için
Bilemiyorum içki kullanmıyorum kullanılmasını pek hoş bulan biride değilim kazancınız bol olsun
Hangi il İstanbul mu
Toplasan 23 senelik hayatımda 2-2.5 litre anca icmisimdir dkdnzkz
2 senedir sıfır alkol
Bırakabildiysen tebrik ederim. Ara ara atmak iyi oluyor yalnız ölçüyü kaçırmadan gittiğinde böbreklere bile faydasi var. Taş oluşumunu da önlüyor. 😁
Aslan sütü bu en hafifinden tıpkı burcun gibi kraliçe aslana yakışır. 😄
Ben tamamen bırakmasam da kendimi frenlerim. Ayda birkaç kutu bira yeterli geliyor. İstesem ömrümün sonuna kadar içmem. İradem çok güçlüdür. Hayatımda hiç sigara da kullanmadım.
Kontrollü olmak güzeldir. Safari kedisi doğal protein tercih eder olmuş. 😄 Sigara konusunda takdir ettim. İleri yaşta zaten ne alkol ne sigara ikisi de olmamalı insanın hayatında..
Et tüketimi aslanların hayat felsefesi gibidir. Rahmetli babam aslan burcuydu. Ete dair her şeyi severdi. Aslanlar proteini gerçekten seviyor. Ben ise sabah roka ile günü açıyorum. Tipik mera boğası. 😄
Şaka bir yana sağlıklı yaşam dileyeyim senin adına..💫💫
Teşekkür ederim. 😉
Asla bira, içmem rakı en güzeli
Rakıyı anason kokusundan dolayı içemiyorum. Viski en güzeli 👌
Kötü alışkanlıklarım yok
Afiyet olsun diyet bitsin bi icicem ozledm
Sahalara dönmen iyi 💫💫
Benim de diyeti bozduğum oluyordu. Diyet miyet işleri bir yaştan sonra zor oluyor. Başarabiliyorsan ne mutlu derim. 😄
Derde kedere Türk Sanat Müziği iyi gider. Cilası olur en güzelinden dikkat et kendine bazen bana da hüzün çöktüğünde içiyorum. Bir şeyleri düşünmemek ve öylece uykuya dalmak gibisi yok.
Yazar boşuna dememiş dünya hassas kalpler için cehennemdir diye.
Hayırlısı olsun kardeşim dertsiz insan az bulunur bu dünyada asil mesele derdi, tasayı en minimize hale getirmekten geçiyor. Doğaya at kendini herkesten uzak kafa biriyle günübirlik vakit geçir derim. Tüm negatif enerjin geçecektir. Stres her şeyin başı bunu bilerek hareket etmeli.
Herkes geçer gider insanin hayatindan geriye kalan yine tek başınalık olur. Hayat mücadelesine tam gaz devam durduğumuz an kaybettigimiz andır. 👍
Bira benim midemi bulandırıyo ya görüntüsü bile hoş değil
Yılda bir kaç kez.
pirinsko pivoyu nerden buldun 😆
Gizli bir sır 😄
28 senedir ağzıma sürmedim içki.
Yaz gelince haftada bir falan
32 senedir sıfır alkol
Vakit ve zaman buldukça sosyal
Alkollü hiçbir şey tercih etmiyorum.
Alkol kullanmiyorum 🤣
Haftada 8 gün, tuborg şaşmaz
Arkadaşlarla haftasonu kafamız eserse