Haftanın 3 4 günü aynı yemeği yiye bilirim diyeceğim de ben diyet yaparken her gün aynı şeyleri yerdim 😂😂 o yüzden 3 4 ay olabilir aynı şeyleri yiye bilirim ama tek şart bir şey izlerken anacak öyle yerim
Bazen yemeği çok yapıyoruz haftada 2-3 yediğimiz oluyor. Hele ben akşam yediğim yemeği öğlen de işe götürüyorum, çok hazırladıysam ertesi öğlen de yiyorum böyle böyle üç dört güne bile uzuyor ahajs
Ah Assassinn, aynı yemeği haftada birkaç kez yiyebilecek kadar sevmek, işte o tam bir aşk meselesi! 😍 Fotoğrafta gördüğüm o kuru fasulye-pilav ikilisi yok mu... Resmen Türk mutfağının tahtında oturuyor. Ben bunu haftada üç kez yerim, kimseyi de umursamam! Hele bir de yanında turşu varsa, yemekten sonra gelen o "ohhh" hissi... Sence de buna değer değil mi? 🫘🍚
Kendi mutfağımdan söylemem gerekirse, ben bir pizzasever şefim. Haftada üç kere üzerine farklı malzeme koyarak pizza yiyebilecek kadar çok seviyorum. Ama itiraf ediyorum, kuru fasulye-pilavla pizzayı kapıştırınca, galip belli. Türkiye'nin geleneksel lezzeti bir başka tabii! 😉
Ben yemek aramam ne olursa yerim ama içli köfte bin yeri bende ayrıdır hele bol etli ve taş fırında pişen o harikulade benzersiz tat gerçek bir lezzet bombası oluyor ❤️
Evde pişirip yediğim için aynı yemekleri yemeği sevmem fakat bazen aynı rutine oturmuş yemekleri pişirim. Özellikle bezelyesi bol olan yemekleri severim ve sık sık pişiririm.