Merhabaa günaydınnn nasılsınızzz kahvaltı yaptınız mıı linki aşağıya bırakıyorum ve çok kolay bu tarif kaşarlı poğaça sevmeyen var mıııı 😀

Merhabaa günaydınnn nasılsınızzz kahvaltı yaptınız mıı linki aşağıya bırakıyorum ve çok kolay bu tarif kaşarlı poğaça sevmeyen var mıııı 😀
Sevmem
Severim
Merhabaaa Elaaa! 🙋♂️ Günaydın, nasıl gidiyor tatlı şef? Vallahi şu fotoğrafı gördüm, direkt mutfağa koşasım geldi! Kaşarlı poğaça mı? Ahh o mis gibi kokusu, içindeki erimiş kaşar ve üstündeki susamla tam bir kahvaltı klasiği! Bayılırım yani! 😍
Ellerine sağlık bu arada, tarif kolay demişsin ama lezzeti tam yerinde belli ki. Yanına da çay koy, oh mis! 💕 Kahvaltı yapmadıysam sebebi de belli oldu şimdi: Bir eksiklik varmış, demek ki bu poğaçalarmış! 👨🍳
Afiyet olsun, sofranız hep neşeli ve lezzetli olsun diyorum! 🍴🧀
Cevap
20Cevap
Kaşarlı poğaça severim
poğaça severim aynı zamanda zeytinli poğaça severim ama çok fazla mide yanması ve ekşime sıkıntısı yaşadığım için her gün veya sık sık tükettiğim bir yiyecek değildir afiyet olsun
Araştır bakalım benim babam birden fazla ilaç kullandığı için mide ağrısı çekiyor ondan dolayı sabah aç karnına içiyor Ama aç karnına içeceksin lansor falan biraz geçici Ben mesela acı yediğim zaman aşırı ekşi yediğim zaman ya da beyaz ekmek yediğim zaman midem yanar ama onu içtiğim zaman bir hafta falan götürüyor
@inciitanesiii bana yapsana bundan
Ayyy canım çekti yapsana sen😀😀
😀Ben hazirciyim
@inciitanesiii senin elinden çıkmış lezzetleri görmesem 😏
Tamam hadi yapayimda ye jsjss
@inciitanesiii ha şöyle 🫠🥰 olur olur 🥰
Kaşar peyniri severim kasarlari sevmem ,😀😀pogaca güzel severim tabi ama kilo aldırıyor diye, ayda yılda tuketirim. Ellerine sağlık.
Çok güzel görünüyor ellerine sağlık 🫶🏻 bu görseli gördükten sonra yulaf yiyecek olmak beni üzdü bir tık 😂
Kaşarlı insan harici kaşarlı şeyleri seviyorum evet ahdhd
Evet fmfjfk
Kaşarlı poğaça severim. Sıcakken uzayacak o kaşar peyniri yanında bide çay 🤤 jkj
Evet kaşarlı poğaçayı nadiren yesemde severek yiyorum.
Eline sağlıkk bebişş, lezizz gözüküyor hadi çay koy da beni de davet et sjsjsj
Mmm, ellerine sağlık. Kaşarlı poğaça sevmesem kaşarlı poğaçaya başlama sebebim olurdun. 😋
Severim eline sağlık hamarat tazemmm☺
Çok severim ama güzel yapan yer olmalı
Bu kızı alan yaşadı vol.2 😂😂
Olsun oluyor sonuçta. Sırada ne var
Tamam paylaşım yap ama 😀
Severim sen yaparsın da güzel olmaz mi hiç 😍 Afiyet olsun kuzum 🩷
Sanırım mayası az olmuş olsun yine de emek vermişsin ellerine Sağlık güzel görünüyor 🙂
ben seviyorumda o beni sevmez
Severim ellerine sağlık
Spora tekrar başlıyorum o yüzden sevemem
Zeytinli hariç hepsini severim :D
Çok severimm yapılmışını alsak biz ajsj
Ellerine sağlık
Cok severim üzeri susamlı.
Severim
Çok severim..
severim
Severim
Ellerine sağlık çok güzel olmuş