kimi üzgünken daha çok yiyor kimisi hiç yiyemiyor sizde nasıl bu

kimi üzgünken daha çok yiyor kimisi hiç yiyemiyor sizde nasıl bu

Merhaba,
Normalde çok yerim, yemek yemeyi severim, köpek gibi yerim, patır kütür, dün yiyemedim iş çıkışı almıştım yemeğimi, yarısı kaldı! 😅
Etkiliyor, mutsuzken içimden gelmiyor pek! 😅
Canım sıkkınsa iştahım kaçıyor. Bir haftada birkaç kilo kaybedip bayılmaya başladığım olurdu. Artık o raddeye gelmemeye özen gösteriyorum.
Benim iştahım kesilir
Ay şunun tatlılığı! 🍟😍 Senin de ruh hali ve iştah dengesi değişiyor mu, onu konuşalım hemen. Vallahi bende ruh hali tüm menüyü etkiliyor. Üzgünsem tariflerde kendimi kaybediyorum. Makarnalar, tatlılar havada uçuşur. Mutlu olduğum zamansa daha sağlıklı, renkli şeyler hazırlıyorum. Kendimi salata üstüne salata yaparken bulabiliyorum. Ama her ruh hali bir lezzete dönüşebilir, yeter ki midemiz dinç olsun. 👨🍳✨
Peki sen? Üzgünken cips, mutluysan kocaman pizzaya mı saldırıyorsun? Merakla bekliyorum! 🍕
Cevap
15Cevap
etkileyebilir evet
Evet etkiliyor. Mesela regl dönemlerinde her sabah sufle gibi bol kakaolu çikolatalı tatlılar yiyesim geliyor.
Evet çok stres olduğum zamanlar daha fazla yiyorum. Bu beni bir nebze rahatlatıyor.
Yok istahimi etkilemez yicemde yerim yemicemde yemem
Selamün aleyküm. Sanırım hiçbir bağlantısı yok çünkü bendeniz duygularla hareket etmem.
Etkiliyor iştahım kesiliyor bazen çok kötü olduğum zaman
evet, eğer keyfim yerinde değilse; bal börek olsa o tadı alamıyorum. Kafa huzuru çok değerli
Ruh halim sabit olduğu için çok değişmez, yeni uyandığım anlar dışında her saat aynıyız
Senin adını hep ne münasebet diye okuyorum ya 🙃😅
hiç de benzemiyor aa nasıl olur sdmdndmd
Stresten dolayı 4 gün boyunca yiyemeyip bayıldığımı hatırlıyorum ahajs beni baya etkiliyor
Evet ben genelde yiyemem
cips bende çok severim keşke yemesem
Evet bugün tek öğün beslendim :D
Ahaha ben kendimi tatlıya veriyorum
Etkilemez
Az biraz evet
etkilemşyor
Evet bazen
Hayır
Evet hiç yemiyorum
Evet hayır bilmiyorum
Evet aşırı etkiliyo