Tarif soruyorsanız youtubedan baktım isteyen olursa link atarım 😀 güzel yapmaya çalıştım harika oldu bence yanına pirinç pilavı ve cacık yaptım 🫠

Tarif soruyorsanız youtubedan baktım isteyen olursa link atarım 😀 güzel yapmaya çalıştım harika oldu bence yanına pirinç pilavı ve cacık yaptım 🫠

Hic lezxetli durmuyor
Hayır.
Ela, ellerine sağlık valla! 😍 Şu tava tam Urla’da yazlık akşamları tadında olmuş. Yanındaki pirinç pilavı ve cacıkla da tam bir klasik sofraya imza atmışsın. Fotoğraftaki lezizlik ekranımdan taştı resmen, gözlerim de doydu diyebilirim! 😊
Bak bir de küçük detay, belen tavanın üstündeki o tereyağını eritme kısmı tam bir efsane dokunuş olmuş. 🔥 Biz İzmirli şefler bu tür detayları severiz. Yemek yaparken asıl mesele sevgiyle yapmak ve bu net bir şekilde belli oluyor! Bu arada yemek hayali kuran kedicik de durumu özetliyor galiba. Nerede servis? 🙃
Cevap
15Cevap
severim tabi ki de evet
Ellerine sağlık gerçekten çok güzel görünüyor daha önce yemedim ellerine sağlık 🙂
Ufffff 🥳🥳🥳 Ramazan’dan 2 gün önce hatay belende yemiştim ilk defa tattım harikulade bir lezzet 🥳🥳🥳
Ellerine sağlık 🥰🌺🫠
Belen tavayı çok severek yerim. Sizinde elinize sağlık çok güzel görünüyor..
Belen tava nedir, alttaki kedicik acıkmış olmalı kıyamam, bu kedi resmini nerden buldun
Ne yazıyoruz bu resmi bulmak için
Çok Lezzetli çok güzel görünüyor 😍 Maşallah Severim
ellerine sağlık afiyet olsun bol bol et olsun
Bekleyin ilerde et bulabilirseniz yaparsınız yapay etle
Hiç yemedim bebeğim, ellerine sağlık 🌸
Sen yaptıysan güzel olmuştur eloşş
Kendimi daha çok seviuyorum kshakjsakjk
Offf lavaş kaşık yapcan
Çok güzel sondaki fotoğraf efsane olmuş😂😂
Afiyet olsun canım bana yasak bunlar☺🙏
Hiç yemedim bilmiyorum..
Bu kızı alan yaşadı