Yeme & İçme Kinder pingui Sever misiniz 😋? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Sizi bekleyemedim , mideye indirmeye başladım ben hemennn😋🍫💕 Kinder pingui Sever misiniz 😋? Cevapla Sevgi Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. severim afiyet olsun 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Çok aramam ama bazen canım çekerse alır gömerim, en son kayısılı yedim güzeldi 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Başka ne yersin 😂😬 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Canım ne isterse alır yerim Yorumla Soran 1 yıl Başka Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Abur cubur olsun severim. Tatlı olanlar özellikle güzel oluyor tabii ki. Yine götürüyorsun malı :D 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yaa evettt bir sey diycem de tirnaklar siizinse inanilmaz güzell 💜 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler 🎀💞 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bundan tam 2 sene önce Kinder pinguin alıp getirene bir fincan Türk kahvesi falı bakıyordum koca bir mazi geçti gözümün önünden🥲🥲 0 5 Yorumla Munkesir 1 yıl @frankejstan013 tövbe et fal bakmak sirktir Yorumla frankejstan013 1 yıl @Munkesir Adı üstünde zaten 2 sene geçmiş aradan🤷♂️🤷♂️ Yorumla Munkesir 1 yıl İnsallah etmissindir yani Yorumla frankejstan013 1 yıl @Munkesir kuran al getir elimi basayım 🤷♂️ Yorumla Munkesir 1 yıl Yok o kadarı beni ilgilendirmez Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Şekerim olmasa bir oturuşta 30 tane yerim😋 1 günlüğüne olmasa keşke. 0 0 Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 490 cevap paylaştı. Abi şöyle lezzetli lezzetli şeyler sormayın canım cekiyor diyetteyim ya 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 749 cevap paylaştı. Bi parça kopar da bana da ver 🤣🤤 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Bitti bileee 🥺 Yorumla SkrErd37 1 yıl Öyleyse fıstıklı kurabiye yicem napalım 🥺 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. severim birde browni severim 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Ahhh ahhh biz çokomel eti puf ile büyüdük 1 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Yeme & İçme konusunda 876 cevap paylaştı. Bayılırım bana da versene 1 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. yok hiç sevmiyorum 0 0 Yorumla
Kelebek_kızz Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yemeyi tercih etmediğim bir üründür. 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet severim 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,1b cevap paylaştı. severim 0 0 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Protein bar candır. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
severim afiyet olsun
Çok aramam ama bazen canım çekerse alır gömerim, en son kayısılı yedim güzeldi
Başka ne yersin 😂😬
Canım ne isterse alır yerim
Başka
Abur cubur olsun severim. Tatlı olanlar özellikle güzel oluyor tabii ki. Yine götürüyorsun malı :D
Yaa evettt bir sey diycem de tirnaklar siizinse inanilmaz güzell 💜
Teşekkürler 🎀💞
Bundan tam 2 sene önce Kinder pinguin alıp getirene bir fincan Türk kahvesi falı bakıyordum koca bir mazi geçti gözümün önünden🥲🥲
@frankejstan013 tövbe et fal bakmak sirktir
@Munkesir Adı üstünde zaten 2 sene geçmiş aradan🤷♂️🤷♂️
İnsallah etmissindir yani
@Munkesir kuran al getir elimi basayım 🤷♂️
Yok o kadarı beni ilgilendirmez
Daha önce yedim güzel bir lezzeti var
Şekerim olmasa bir oturuşta 30 tane yerim😋 1 günlüğüne olmasa keşke.
Abi şöyle lezzetli lezzetli şeyler sormayın canım cekiyor diyetteyim ya
Bi parça kopar da bana da ver 🤣🤤
Bitti bileee 🥺
Öyleyse fıstıklı kurabiye yicem napalım 🥺
Severim güzel bir tadı var.
severim birde browni severim
Ahhh ahhh biz çokomel eti puf ile büyüdük
Bayılırım bana da versene
Tırnakların çikolata olmuş
Severimm. Canım çektiiiii
yok hiç sevmiyorum
Yemeyi tercih etmediğim bir üründür.