Ay vazgeçemiyorum sivilce yaptı baya ara vermem lazım 😂 erkeklerde sivilce yapmıyor kadınlarda neden böyle anlamadım gitti çok yağlı olduğundan galiba 😬

Ay vazgeçemiyorum sivilce yaptı baya ara vermem lazım 😂 erkeklerde sivilce yapmıyor kadınlarda neden böyle anlamadım gitti çok yağlı olduğundan galiba 😬
Çekirdek, özellikle yağ içeriği yüksek olan bir atıştırmalık olduğu için, aşırı tüketildiğinde ciltteki yağ dengesini etkileyebilir. Ciltteki fazla yağ, gözeneklerin tıkanmasına ve sivilce oluşumuna neden olabilir. Çekirdeklerin içerdiği yağ asitleri, özellikle doymuş yağlar ve bazı katkı maddeleri, bazen ciltteki sebum üretimini artırarak sivilceye yol açabilir.
Ayrıca, tuzlu çekirdekler de vücutta su tutulumunu artırarak, ciltte şişkinlik veya sivilceye yol açabilir. Eğer cildiniz hassas ise, tuzlu atıştırmalıklar da daha çabuk sivilce oluşturabilir.
Yine de, çekirdek genelde herkesin cildine aynı şekilde etki yapmaz. Sadece aşırı tüketim, genellikle cilt sorunlarına yol açabilir. Bunun yerine dengeli bir şekilde, aşırıya kaçmadan yemek cilt sağlığını olumsuz etkilemeden keyif almanızı sağlayabilir. Eğer sürekli sivilce problemi yaşıyorsanız, bu sadece çekirdekten değil, cilt tipinizin, beslenme alışkanlıklarınızın ve diğer faktörlerin birleşiminden kaynaklanıyor olabilir.
Sivilce ne kadar çıkarsa çıksın güzelliğine kölge düşürememiş püüü sjss, bende yapmıyor ki, hatta garip bi şekilde 3 tane cips yesem bile çıkmıyor sivilce. Regl olmaya az kalmış saç diplerime yakın bir yerde sivilcemsi bir şeyler ürüyor 1 2 tane o kadar, 3 4 gün sonra kendiliğinden gidiyor..
Sjjsjsj 😆😅
7/24 çekirdek çitliyorum sonra sivilceler beni çitiliyor canım 😂
Cevap
20Cevap
Seviyorum güzel saran sohbet arkadaşlarla beraber dedikodu eşliğinde iyi gidiyor, çok yağlı olduğu için sivilce yapar şükür bende yapmıyor
Ben çekirdek yiyince bağırsaklarım kanıyor :D
He operasyon geçirmiştim direkt kanıyor günlerce :D
Çekirdeğe karşı özel bi ilgim yok, yanımda yeniyorsa avcumun ucuyla biraz alır eşlik ederim o kadar. Kendi öz irademle biraz çekirdek alayım da çitleyim demem.
Sivilcesi olanlar ya da arada tek tük sivilcesi çıkanlar alıç sirkesini mutlaka deneyin sivilceleri kurutmaya bire bir😎
Mucizevi bir iksir sanki. Şiddetle tavsiye ederim bende.
Lif ve yağ içerdiği için çekirdeği fazla tüketip hareketsiz kalmak sivilce yapar. Pek aramam çekirdeği. Bulursam da bir avuç yerim anca.
Çok severim hele tuzlu ve beyaz olanlar varya bayılıyorum. Ama evet maalesef sivilce yapıyor
Çekirdek yemeyi çok seviyorum. Ama herşeyin fazlası zarar kaidesince sınırlı şekilde tüketiyorum.
Severim ama çekirdek yemem fazla tadımlık alıp bırakırım
Tek oturuşta en az 2 paket yerim bayılıyorum resmen harika bir şey
Tuzluysa yapar kabak çekerdeği ye bir sürü faydası var
Sevmem âşığım sdfsdfdf gel de sadece bir avuç yiyip bırak 😅
Çekirdek severim de yemem çok yağlı cilde sivilce çok yapar
Severim bol bol tüketirim
Çekirdek sivilce mi yapiyomuş ilk defa duydum sjjsjs 7/24 çekirdek çitlerim ama şu ana kadar bi zarar görmedim😂
Nefret ediyorum. En sevmediğim şey. Küçücük bir şey için bu kadar yoruluyorsun ve neyse çokta şey değil
Epeydir çekirdek yemiyorum
Yok ya başlayınca bırakamıyorum
Tuzlu Çekirdek Severim Çekirdek Yağ oranının çok olmasından dolayı sivilce yapar
severim hatta çok kez çekirdek kabuklarını yere attığım için azar yemişliğim var 2 paketi tek başıma bitirmiştim falan
Çok severim çekirdeği helede tazeyse
bende severim evet
seni daha çok şekerim ksjaksjkajs
yaglı oldugu için bnece ayrıca cok yemem
Yağlı diye herhalde
Severim ama çok da aramam.
Bende hiç sivilce çıkarmıyor hayret
maalesef
Seviyorum
Severim
Sevmem
Seviyorum