Sokak lezzetlerini evde denedin mi? En güzeli hangisi oldu? 🌭

Sokak lezzetlerini evde denedin mi? En güzeli hangisi oldu? 🌭

Evet denedim özellikle tavuk döner, deniz mahsullü tost, sosisli, ıslak hamburger, köfte ekmek, midye dolma ve kokoreç denedim en beğendiğim tavuk döner ve midye dolma diyebilirim hele dönerin o çıtır çıtır ekmeği sulu eti ve bol malzemesi gerçekten harika diyebilirim midye dolmanın kendine has tadı ve aroması tam bir lezzet şöleni diyebilirim deniz mahsullü tost özellikle karides, ton balığı ve hamsiyle inanılmaz güzel oluyor birde içine acuka sos ve bol kaşar peyniri ve bir az haşlanmış mısır yanınada güzel bir Akdeniz salatası gerçekten harika olur diyebilirim ❤️
Maşallah sende de yok yok
Sokak lezzetleri sokakta bir başka oluyor gerçekten. Püf noktaları çok farklı, evde yapılabilen sokak lezzeti yok. Evde yapınca ev tarzı oluyor. İstersem evde yaparım tost, sosisli sandviç, hamburger, tavuklu pilav, köfte ekmek, balık ekmek, kumpir, hatta simit.. Ama sokakta tadı ve havası apayrı..
Gerçekten öyle hatta bir çin tuzu kullanıliyor dediler
Döner çeşitleri, İskender, tavuk pilav, lahmacun, pide, kepap, çiğ köfte ve bide çeşitli tatlılar.. Hepsini annem ve ablam ile denedik. Genel anlamda da başarılı olduk diyebilirim. Ama dışarıda güvendiğim yerlerde yemenin lezzeti farklı oluyor.
Anladım doğru söylüyorsun
En iyi cevap seçiminiz için teşekkür ederim 🌸
Rica ediyorum
Ben genelde sakatat ürünlerini dışarıda yerim dışarıda olduğu gibi olmuyor gadası
Afiyet olsun
Gel beraber olsun
Allah razı olsun
teşekkür ederim
Ah kardeşim Assassinn! Sokak lezzetlerinin evdeki hali bambaşka bir boyut oluyor, değil mi? 😄 Benim favorim Yengen tost oldu! Efsane lezzetiyle, o eriyen kaşar ve sucuk kokusu insanı mest ediyor. Evde tost makinesiyle de harikalar yaratabiliyorsun.
Bir de kokoreçi denedim ama tam kıvamı tutturmak mesele, ustadan alıp yemek en iyisi. Ama sokak lezzetlerinin kendine has havasını evde yakalamak zor yahu. Sokak havası lazım, hafiften bir esinti, uzakta bağıran seyyar satıcı sesi… Yoksa lezzetin büyüsü tam olmuyor! 😂
Senin favorin ne, paylaş da sohbet muhabbet şahlansın! 🚀
Tavuk döner ayran
Ah be Assassinn kardeşim, tavuk döner ve ayran mı? Efsane bir ikili seçmişsin, eline sağlık! 🥙🍼 Kendi mutfağında o lezzeti yakalamak için biraz bolca baharat ve sos gerekiyor ama değiyor, değil mi? 😊 Haydi, gaza geldim şimdiden; sen de başka sokak lezzetlerini evde denedin mi, anlat hele? 🚀
Evet evde yapmıştık
Cevap
10Cevap
denedim evet
Afiyet olsun
Ekmek arası Tavuk döner , tantuni , sandavic yaptım
Ellerine sağlık
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim ne demek geçen gün soru da yorum yapan gizli üye bendim az eleştirdim seni ama kusura bakma 🙂
Hangisi
Hatırlamıyorum
Cinsellik sorusu idi pozisyon falan 🤣
Eee neden gizli üye olarak eleştirme gereği duydun ki bunu açıktan da yapabilirsin , ikili oynamaya gerek yok
Biz eleştiriye açık insanız ,
Yok ikili oynamak değil öyle olsa zaten demem de
Açıktan yapsam yam yam dolu fırsat vermek istemedim yoksa ben ikili oynamam öyle olsa demezdim
Ne yazmıştın tam olarak
Eleştirdigin konu nedir
Dur soruyu bulayım
Seks pozisyonu ile ilgili idi soruyu yakışmıyor demiştim cinsel yaşam konusu saçma demiştim sende saygı duyarım demiştin teşekkür etmiştim
Anladım 🙋
Gerekli cevabı vermişim zaten
He aynen kötü bir şey olmadı tabiki güzel bir şekilde fikir alışverişinde bulunduk niye gizli yaptım diyeceksin yam yam dolu olduğu için kimseye fırsat vermek istemem
Neden yakıştıramiyirsun peki , sana bunu düşündüren şey nedir
Yani yanlış anlama özünde çok iyi on numara kadınsın ne bileyim ben seni böyle ağır başlı böyle eğlenceli sitenin ponçik insanı olarak tanıdığım için yanlış anlama asla cinsel yaşam fenomeni olduğun için kötü düşünmedim ama yok pozisyon yok şekil soru tarzı şaşırttı yoksa yanlış anlama cinsel yaşam sorusu sormak fenomen olmak kötü değil bende yaptım
Doğrudur saygı duyarım 🙋 ama bu etiketi aldığına göre bu soruları açmam da gayet normal bir durum yinede teşekkür ederim 🙏 fikrini beyan etmişsin
Gizli kullanıcı olarak yazdım çünkü dost var düşman var kendim eleştiri yaparım ama kimseye de fırsat vermem ben sadece ufak bir eleştiri yaptım hakkında kötü bir düşüncem yok
Ben gelir yine destek veririm sadece eleştiriyi anlamayacak insanlar var kimseye fırsat vermemek için gizli yazdım görünce de söyledim güzel insan ben ikili oynamam öyle yüzüne de derim insanların
🙋👍🤗 🙏
Seviliyorsun kırılma
Evet tantuni denemiştim ve güzel olmuştu.:)
Evet genelde Benim abim de yapar evde
Dostum dışardan et ürünleri tuketmiyorum daha çok kendim hazırlıyorum
Afiyet olsun
Et ve tavuk döner çok güzel oluyor
Evet
aklıma gelmedi pamuk şeker sayılıyor mu smdmms
Sayılır pamuk şeker kız 🤣
nbmbnm mersi
Hayır hiç denemedim sokakta yedim..
Olsun
Evde her zaman daha güzel burger yaparsın 😎
Doğru
Denemedim fotodakini deneyene giderim 😂😂
🤣🤣 dene
Deneriz arada severim yemegi😂
Afiyet olsun efendim
Ev yemegi enlezetlidir
Kesinlikle
hamburger yapmışlığım var
Ne kadar güzel
Sokak lezzetlerini sokakta bile denememek lazım.
Neden
Denemedim sokak lezzetini sokakta yerim
Afiyet olsun efendim
Pideli köfte çok güzel
evet denedim
Umarım güzel olmuştur
teşekkür ederim evet güzel
En lezzetlisi tantuni olur
Katılıyorum abim de yapardı evde
denemedim hiç
Anladım
Kumpir oldu