Selamlaarrr. Ucuz aldığımız hiç bir şey güzel değildir. Katkı maddesi boldur. Yani soğuk baklava yerine muhtemelen bol bol şeker ve tatlandırıcı yemiş olacaksın. Eğer canın çekiyorsa kalitelisini almalı o zaman puanlamalısın. Ben normal baklava pek yiyemiyorum fakat soğuk balava yine deyediriyor kendini. Yemeni tavsiye ederim...
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Nereden bulunur ne bilim. Burdaki tatlı satan yerlerde geri kafalı. BİM'in kadife ve kibris tatlısını yedim güzeldi. Bu nasıl bilmiyorum.
Kıvamı yumusaktır kesimi kolay olmaz, cıvık cıvıktır çünkü bolca süt içerir. Anlıyorum seni fakat bizim ülkede sağlıksız beslenme normal görüldüğü için eminim sende bu yediklerinden keyif alıyorsundur bende 28 yaşıma kadar böyleydim. Ama artık ucuza 5 tane kurabiye yiyeceğime 1 tane kalitelisini alıp yiyorm ne bileyim her gün hazır gıda tüketeceğime 2 öğüne düşürüp daha kaliteli organik et yiyorum vs vs. Sizin oraları bilemediğim için o konuda bir şey diyemeyeceğim fakat konudan bağımlı ya da bağımsız bu söylediğim şeyi ciddiye almanı tavsiye ederim.