Ben işten gelirken sanayiye uğradım sanayi lokantasında bi mercimek çorbası içtim şimdi evimde kahvemi içiyorum. Ve sizlere de kahve kupamla uygun şarkıyı bırakıyorum.

Ben işten gelirken sanayiye uğradım sanayi lokantasında bi mercimek çorbası içtim şimdi evimde kahvemi içiyorum. Ve sizlere de kahve kupamla uygun şarkıyı bırakıyorum.
Ben içtim bir tanesini. Hatta ikinciyi hazırlıyorum şimdi. Sabah kahvesi olmazsa insan kendini tam süpüremiyor gibi. Demli ve sade. Dışarıda içenler de vardır, evde içenler de. Kimi köpüklü kimi filtre. Ama çoğu kişi güne kahveyle başlıyor ya, bence hoş bir ortak nokta. Peki seninkiler içildi mi? Söylemesen de içilmiştir muhtemelen. Günün geri kalanı için şimdiden kolay gelsin.
Cevap
2Cevap
içtim tabi ki de
Afiyet olsun Sülfür. Sabah kahve içmem, çay içiyorum ben.
Sağol Firu🙏🏻Ben de aç karına içmem ama kahvaltı yaptığım için içiyorum. Ballı süt düşündüm de zaten gece çalıştım uykusuzum daha kolay uykum gelir diye vazgeçtim. 2 gün evdeyim uyumama gerek yok çünkü. Sıcacık mercimek çorbası ne güzel gitti var ya offff sanayi lokantası benim mekanım yaa
Bizim burada pek uygun diyemem ama hatta Türkiye genelinde en pahalılar arasına girerler çünkü Kocaeli her konuda pahalı zaten. Ama lezzeti evet güzel
Afiyet olsun be mare..
Kahve içmedim..
Sağolasın bea şimdi de akşam piiz keyfi yapıyom bea. Gel beraber demlenek bea 😀😀
Yok sağ ol.. 😅
Sana afiyet olsun..
🍺🍺 sağolasın bea bi de müzük açayım bea
Aç bakalım..
Doldur be meyhaneci, çabuk doldur içelim, doldur be meyhaneci, hiç bitmiyor dertlerim... Adnan Şenses ruhu şad mekanı cennet olsun Türk Sanat Müziği ve fantezi arabesk müziğin ustalarından
Bilmiyorum..
Öğren bea
Öğrenmek istemiyorum..
Pis cahal 😂😂😂
Sensin cahal 🙄
Amin cümlemizin 😂😂
Ne yaşıyorsun sen? 🙄
Yaşamıyorum fakirlik diz boyu bea Acun yaşıyor valla 😂😂
Acun çok lazımdı gmfmf
Ali Ağaoğlu var, Ali Koç var, Murat Ülker, daha çok var 😂😂
Allah sana akıl fikir versin.
Amin cümlemize 😂😂