Yeme & İçme En sevdiğiniz kuruyemiş hangisidir? mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor En sevdiğiniz kuruyemiş hangisidir?#şimşek ⚡ Fındık Antep Fıstığı Kaju Çekirdek Badem Soslu Mısır Diğer, belirtiniz... Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl Süper Soru ⚡ En sevdiğiniz kuruyemiş hangisidir? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Antep fıstığı kaju badem fındık gadası 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Kaju ve fındığa bayılıyorum, şu sıralar kaju kalbimde birinci sırayı aldı bile. 1 1 Yorumla mi_lightning 1 yıl Fındık benim için olmazsa olmaz ⚡
DorothyFoster Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Soslu mısır, kabak çekirdeği, badem, fındık, kaju, leblebi ve kuru üzüm benim canlarım. 1 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 69% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 909 cevap paylaştı. Antep fıstığı Fındık Badem bu 3 lün her zaman gideri var ! 1 0 Yorumla
ReyaL1 Takip Et Guru Yaş: 40 1 yıl Fıstık, yer fıstığı, soslu mısır, badem, tuzlu leblebi, çekirdek, kabak çekirdeği son olarka bazen karpuz çekirdeği 1 0 Yorumla
Sosyopat_Birisi Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kaju ve fındığa bayılırımm badem de iyi 1 0 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. soslu fıstık ya da badem şekeri 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Badem ve kaju. 1 0 Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 457 cevap paylaştı. Birçoğunu severim ama kaju bi başka güzeldir 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Antep fıstığı çok severim 1 0 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kaju ve Antep fıstığı 1 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Antep fistigi cok severim. 1 0 Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Antep fıstığı bayılırım 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kaju, Antep fıstığı 1 0 Yorumla
Nur29290 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 395 cevap paylaştı. Tuzlu fıstık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Antep fıstığı kaju badem fındık gadası
Kaju ve fındığa bayılıyorum, şu sıralar kaju kalbimde birinci sırayı aldı bile.
Fındık benim için olmazsa olmaz ⚡
Kuruyemiş asla yemem, sevmem...
Soslu mısır, kabak çekirdeği, badem, fındık, kaju, leblebi ve kuru üzüm benim canlarım.
Antep fıstığı Fındık Badem bu 3 lün her zaman gideri var !
Fıstık, yer fıstığı, soslu mısır, badem, tuzlu leblebi, çekirdek, kabak çekirdeği son olarka bazen karpuz çekirdeği
Kaju ve fındığa bayılırımm badem de iyi
Badem ve Antep fıstığı
soslu fıstık ya da badem şekeri
Badem ve kaju.
Kaju niye aşagida
Birçoğunu severim ama kaju bi başka güzeldir
Antep fıstığı çok severim
Kaju ve Antep fıstığı
Antep fistigi cok severim.
Antep fıstığı bayılırım
Badem
antep fıstığı aşkımm