Kızlar acil yorum yapar mısınız?

arkadaşlar aylar önce bir çocuktan hoşlandım bakışmaya başladık ilgisi var gibi davranıyordu ben onun gelmesini bekliyordum üç hafta sonra hiç bakmamaya başladı ben de ona bakmadım biraz zaman geçti göz göze geldik bir gün ben de o gün istek attım dedim bir adım atmış olayım o da gt yaptı ben onun yazmasını bekliyordum o ise bir hafta sonra beni takipten çıkardı ve takipten çıkardıktan sonra daha çok bakmaya başladı ben ise bakmamaya çalıştım aylar geçti sevgili yaptığını öğrendim daha sonra ayrıldıklarını öğrendim storysine baktım aklına düşeyim diye hiçbir şey yapmadı birkaç hafta sonra bir storysine daha baktım ve beni engelledi ben de fake hesaptan ona yazdım biraz konuştuk sonra kim olduğunu söyle diyordu sürekli ben de gaza geldim ve söyledim her şeyi anlattım o ise benim hislerimle ilgili hiçbir şey söylemedi ama biraz konuştuk sonra ben dedim ki engeli kaldırırsan takşpleşelim mi tamam dedi istek attı sonra yazmadı ben ona yazdım bana soğuk davrandı hep ben konu açıyordum ters konuşuyordu ben de son mesajına bakmadım sabah beğendim sadece dedim ki isterse o yazar zaten beş gün sonra beni takşpten çıkmış bu çocuğun amacı nedir yorum yapar mısınız acil ben yazmaya devam mı etseydim sizce ama isterse yazar diye düşündüm hep ben çabaladım yüz yüze geleceğiz hiç ilgilenmiyim diye düşünüyorum sizce bana döner mi

Güncellemeler
1 yıl
bir de sizce iki tane kız arkadaşı var onlara anlatmış mıdır
Güncellemeler
1 yıl
arkadaşlar daha fazla yorum istiyorum lütfen
Kızlar acil yorum yapar mısınız?