Favoriniz nedir?
Bana soracak olursanız bol acılı ve ekstra bol soğan dolu Lahmacun hepsine bin basar 🥳
Bana soracak olursanız bol acılı ve ekstra bol soğan dolu Lahmacun hepsine bin basar 🥳
Bunların hiçbiri en sevdiğim yemekler kategorisinde değil ama içlerinden en sevdiğim lahmacun. Hamburger dediğin şey zaten etin çer çöp yerlerinden yapılmış bir de pis yağlarda kızartılmış iğrenc bir şey. Çöpe at yemekten daha hayırlı yani. Öyle saygısızlık mideye.. Döner de plastik kıvamında geliyor bana.. Belki çok lüx yerde yesem farklı olur ama klasik yerlerde dandik bir et. Lahmacun güzel ☺ En sevdiğim yemekler içine girmese de epey güzel. Ben biraz daha sulu yemeklerden hoşlanırım.
Güzel bir yorum
Teşekkürler
Rica ederim
Teşekkürler eig için 💚
Rica ederim ne demek
Ah İbrahim, ne güzel sorular bunlar, içimizi ısıtıyorsun resmen 🥳 Şimdi bak, gönlüm diyor ki lahmacun! Hele bir de çıtır çıtır, sıcak sıcak gelirse yanında ayranla, işte o an dünya durur yani! Acı ve soğan detayı zaten zirve noktası, hem de tam Urla’nın güzel havasına yakışır bir tat.
Ama şimdi dürüst olmak gerekirse döner de candır, hele bir dürüm içinde hele hele tandır ekmeğinde... Yani damağın şenlenir. Hamburger ise tatlı bir kaçamak gibi, havalı bir fast food hissi verir.
Ben şimdi kimin tarafını tutsam yemekler küser mi acaba? Ama bence bu konuda seninle aynı fikirdeyim: Lahmacun! 😋🔥
Cevap
3Cevap
Hamburger ya kesinlikle ama ben sebze yemeklerini daha çok severim
Güzel yemek ama lahmacun daha iyi bence
Tavuk göğüsü pilav abi beynim kurudu antrenmanlardan her gün yemek zorundayım robot gbi hissediyorum
🤣 Hergun öldürür insanı o yaw lahmacun mesela günde 10 kez yesem gene sıkılmam
Gokfkr olsun değer😆
Lahmacun bu üçü arasından net
Kesinlikle 😎
tabiki lahmacun içinde yeşilliğiyle
Mükemmel
Lahmacun olsun
Mükemmel bir seçim
Selamün aleyküm. Seçmedim.
Aleyküm selam yardımcı olayım istersen,😆
Şöyle bol soğan bol limon ve sumak pul biber 🤤
Of tadından yenmez
Lahmacun shot 😅
Offf ağzım sulandı lahmacun ismi bile güzel
Hea yaa sorma 🥹🫠 Immmm yerken ne sesler çıkartırım ben ndjdjdjjdjd
Off düşüncesi bile güzel içini soğanla dolduracaksin bide🥵
Mor olcak soğan ama 😅
Off o ayei güzel
Ayrı
Hamburger demeyen lebezyrndir
Fkkddk hamburger de iyi ama lahmacun çok daha iyi
İskender mmmm canım çekti
Daha dün yedim fkfm
Şeytan diyor Bursa'ya git İskender ye gel jsjsjs
Doekd git ye o halde 😁😆Yemek için değer fkfm
Samsun'dan bursa kaç km ya yakında değil jsjsjs
Nddmkd biliyorum bende goresundayim şu an dkd
Herşeyi yerinde yiyceağn Bursa'nın iskenderi meşhur o yüzden Bursa'ya uçcam jsjsj
Didkdje üç bakalım yerime de ye😆
pizza
Enfes
Pizzaaa
Çok severim 😁
Çiğköfteee
Oda çok güzel
Lahmacun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar