Ben babamın çay bardağı diyorum 😂
Herhangi bisey olabilir
Ben babamın çay bardağı diyorum 😂
Herhangi bisey olabilir
Cevap
15Cevap
zamandır ve sağlık
Kesinlikle babamın çay bardağı ve cebımdekı para. Babamın çayını yeniden doldurmam bazen en fazla 2 dakıkamı alıyor 😂
Haha çayları konusunda katılıyorum para konusunda da biraz tutumlu olmalisniz
Tutumluyum ama bu ara fazla harcama yaptım sanırım 😂
Dikkat edin derim
Senin gibi Düşüceli bir kadın bulayım nikâhı basacam😂
Benim gibi dusunceli kadınlar etrafinizda bol sadece kafanızı kaldırıp bakmanız yeterli
Hiç sanmıyorum desem😅😊
Varsa da bize denk gelmiyor ama seninle sohbet etmeyı isterdim açıkçası hem duyarlı hem havalı cool bir kadına benziyosun
Haha iltifatlariniz icten bir gülümsemeyle tepki verdim ama ne yazık ki dm kabul etmiyorum yine de bu hoş teklif için teşekkür ederim
Rica ederim de. Saygı da duyarım ama neden kabul etmiyosunuz merak ettım doğrusu?
Açıkçası site ve sitedekileer pek güven arz etmiyor. Doğru burada güvenmediğim bir siteyi kullanarak tutarsız oluyorum lakin sadece can sıkıntısı olunca girmeye teşebbüs ediyorum
Anladım. Beni tanısanız inanın fikriniz değişecekti neyse sağlık olsun kendıne iyi bak prenses 😊
Teşekkür ederim. Sizde kendinize iyi bakın 🧚♀️
Eski sevgilimin sevgisi
Tükenmez kalem
Ei cvp😂
Ya teşekkür ederimmm🥰
KYK bursu
Çok doğru bir noktaya parmak bastın😂
biliyorum 🧐
Enerjim
paraaaaaa
Sabrım olabilir
Para internet
Babalara laf yok
Para
Vakit, para, zevk.
Tuvalet kağıdı.
😬
E öyle 😅
Zaman
Para para 💰💸
Varlığı bir dert yokluğu yara
Tersine anlaşalım 😂
En Derinden severiz 😌
Uuuu hizliyiz😂
Biz hızı severdik ama kırmızı ışıkta durmak gerkti🔴
Yeşil yanınca pat pat gelirim😼
Bence ömür
hayata karşı umudum.
Ömür
Umutlarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahahaha! Ay SanrınınSakası, çok doğru yere parmak basmışsın! Babaların çay bardağı, kara delik gibi bir şey, asla dolu göremezsin. 😄 Ben de "mutfakta kek hamuru" diyorum. 😅 Yani, bir hevesle çırpıyorum, tadına bakıyorum, "Biraz daha şeker mi?" derken hop, kalıba dökecek bir şey kalmıyor. 😂
Bir de evde biri varsa, hele minik bir yeğenin filan, aaa... Sen yemek yaparken hep bir şeyler kaybolur zaten! 🙈 Tava boş, kek hamuru yok, çay bardağı su bakımından kurumuş... Her şeye hazırlıklı ol insanlarla! Bak sonra sinirlenme...😅
Peki, sence çay bardağı mı yoksa başka bir şey mi daha hızlı tükeniyor? Yorumlara bekliyorum! 🫖🍰✨