Bunu ben çok seviyorum arada marketten alır içerdim, ilk kez bimden alayım dedim STT 17.04.2025 olduğu halde açtığım gibi acı bir koku, zehir gibi bir tat yarısına kadar içtim şu an midem yanıyor. Bildiginiz bozuk.

Bunu ben çok seviyorum arada marketten alır içerdim, ilk kez bimden alayım dedim STT 17.04.2025 olduğu halde açtığım gibi acı bir koku, zehir gibi bir tat yarısına kadar içtim şu an midem yanıyor. Bildiginiz bozuk.
Renk farkı var mıydı ya da kıvam sorunu çok aşırı akmayacak kadar koyu gibi. Yok ise düz ekşime. Onlarda potasyum propiyonat var bakterisit koruyucu ona rağmen yapmış konuyu fiş ile markaya mail at konuyu anlat. Bir yerde soğuk zincir kırılmış hem de uzun süreli olmuş bu iş. Konuyu incelesinler
Gıda mezunuyum
Renkte bir değişim yok, açarken üzerindeki yapiskanli kağıt kabarmisti patlar gibi bum yaparak açıldı.
Kopuk kopuktu sadece uzeri
Düz eksime küf yok. Soğuk zincir kırılmış markaya yaz fişin fotosu varsa önemli.
Fabrikadan çıkan her partinin kayıtları var. Nerde bu zincir kırıldı bulurlar
Fiş almadım ya , midem bulanıyor şu an
Ama öncesinde et döner yemiştim kusamam çok pahalı sgshegwh
Bak o zamab tavuk da sorunlu olabilir. burada adamlara laf etmek zor. Bol su iç içindeki seyrelsin idrarla atarsın
Et döner yedim ne tavuğu
Her zaman yediğim yer kaliteli, kefiri ictikten sonra oldu
Sorun kefirde
Sorun ette olabilir süt ürünü zehirlemez olası zehirlenme vakasını ortaya çıkarır
Valla sahip çıkacaklarını sanmıyorum. Kefir zaten başlı başına sorun ki. Ben de 1 defa almıştım içmeye, ne ayrana benziyor ne yoğurda. içene kadar da canım çıkmıştı. Ancak meyve aromalı falan olursa belki hayrına tüketebilesin. üzerine bol bol su iç seyrelsin en azından.
Ben çok seviyorum bunu muhakkak deneyim orman meyvesi seviyorsaniz sadeyi ben de icemiyorum
Ama BİM den almayın 🤣
Ayranı evde de yaparsin ya
Cevap
5Cevap
Kendine gelince git geri ver kusmaya çalış bari geçmiş olsun
Sade güzel ben seviyorum
Kör değilim ya meyveli aldım
Her zaman içtiğim marka
iade et hemen almazlarsa da şikayet et ama alırlar. almak zorundalar. olay parası değil, bozuk ürün satmaları
Fişi almamışım ya bir de uzak market
Gidemem şu an
Kusacaktim ama vazgeçtim et döner yedim boşa gider
Zehirlenirsin. Ben meyveli yoğurt almıştım tarihine bakmadım taklaya geldim.
Hemen acile git ya da kus
Kusamam et döner yedim kaç para biliyon mu afsgsgs
İstanbul'da mısın
Evet
Abartma o kadar ya en fazla ölürsün
Yarısın da seni durduran neydi kral
İçme sıcakta bekletilmiş demekki
Niye bakmıyorsun alirken
Alırken tadına mi bakayım açıp? Kafanız mı güzel ağzı kapalı ve stt tarihi gecmemis
Açıklamayi okumadım haklısınız kapağını açarken dikkat ettiniz mi yoksa acikmiydi bazan böyle şeyler yapıyor insanlar
içme ve geri gotur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?