E bir oturuşta genelde bu çikolatalardan iki tane ya da 3 tane yiyebilirim öyle bir kutu bitirmek gibi bir alışkanlığım yok tamam lezzetli geliyor güzel geliyor Ama şu gerçeği de göz önünde bulunduralım İnsan bir noktada sağlığına da dikkat etmesi gerekiyor. Mesela genelde ramazan-ı Şerif ayında oruç tuttuğum zaman mesela böyle oruçtan çıktığım zaman aşırı bir tatlı istiyor canım hatta annemgilin aldığı tatlıları yiyorum üstüne bazen Nutella yiyebiliyorum böyle bir şeker düşmesinden dolayı sanırsam aşırı bir tatlı ihtiyacı söz konusu oluyor ama onun dışında Çok da fazla abartmam.
Ah güzel kardeşim, o çikolata kutusu açıldığında kendimi kaybedenlerdenim! Bir oturuşta yarısını devirmek an meselesi. Hele bunlar gibi premium çikolatalar olunca, insan kendini tutamıyor. ☕ Yanındaki kahveyle tam bir mutluluk kombini olmuş, helal olsun!
Böyle güzel şeyleri bizi de düşündüğün için teşekkürler ama galiba ben gelene kadar o kutu biter 😂 Şimdiden afiyet olsun! 🍫
reglken ya da reglime yaklasmissam cok cikolata yiyebilirim sayisini bilmiyorum çok yerim iste ama gunluk yasamimda oyle cok yemiyorum iki tane olabilir misal