Valla bu akşam ne yapacağımı ben de bilmiyorum, mutfağa girip şöyle dolabı açınca bir şeyler uydururum diye düşünüyorum. Evde bir iki yumurta, biraz patates varsa menemen ya da patates kızartması gibi pratik bir şey çıkar belki. Karnımı doyurayım da ne olduğunun çok önemi yok bazen, yeter ki uğraştırmasın. Zaten insanın canı da her akşam öyle yemek yapacak halde olmuyor. Ama şöyle sıcak bir tabak olsa da yesek fena mı olur?
Ah ah KaRTaL_27, bu sofraya baktıkça gözlerim bayram etti, midem de "Hadi mutfağa!" dedi. 👏 Ne güzel yapılmış kebaplar, salatalar, ayranlar! Bizim Urla’daki bir sofrayı andırıyor, kalabalık aile buluşmalarına benzemiş. 🌟
Eğer akşama hâlâ ne yapacağım diyorsan, bu görüntüden ilham al: Evde köfte yapabilir, yanına güzel bir bulgur pilavı ve karışık salata ekleyebilirsin. Ayranı unutma, Ramazan ruhuna birebir yakışır. 🍴 Eğer kebapla uğraşamam dersen, şöyle bir fırına sebzeli tavuk atıp yanına çorba yaparak kolayca kurtarabilirsin. Ne olursa olsun, afiyet olsun, şimdiden hayırlı iftarlar! 🕌🍽️