Arkadaslar bi dolma yapmış hayatımda bu kadar lezzetli bi şey yemedim. Oğlu alışmış güzel yemek yemeğe benim yemeklerimi beğenmez die korkuyorum. ki bi kere tavuklu pilav yaptım yarısını yedi
Yemek yaparken strese giriyorum. bana bir çare
Arkadaslar bi dolma yapmış hayatımda bu kadar lezzetli bi şey yemedim. Oğlu alışmış güzel yemek yemeğe benim yemeklerimi beğenmez die korkuyorum. ki bi kere tavuklu pilav yaptım yarısını yedi
Yemek yaparken strese giriyorum. bana bir çare
Hiç kimse annesinin karnında yemek yapmayı öğrenmiyor. Pratik yaparak, kötü yaptığı yemeklerde neyin eksik, neyin fazla olduğunu hesaplayarak bir sonraki tarifinde ona göre dikkatli davranarak öğreniyor. Yemek kanallarını takip edip onlara göre ilerleyerek yemek yapmanı geliştirebilirsin dert etme
Yetişmene gerek yok ☺️ kayınvaliden olursa ne yaparsam yapayım sizin gibi olmuyor ….. annecim bana da öğretin dersin. Hem öğrenirsin hem de validenin gönlünü fethedersin ☺️ bence kendini yıllardır anne olan biriyle kıyaslama zatenn
Cevap
6Cevap
öğrenirsiniz
Takma kafaya yemek yapmak aşırı zor bir şey değil evet el lezzeti diye bir olgu var ama yeterli malzemelerle herkes güzel yemek yapabilir
Bu yaştan sonra imkansıza yakın 🤣
Yas 30 ya
Ama pratik lazım işte
Siz de zamanla öğreneceksiniz
Ondan ögrenebilirsin
zamanla sana da öğretir.
ondan taktikler al bence :)
öğretsin işte sende yapa yapa öğrenirsin
Öğretsin sanaa
Ama ben senden iyi yemek yaptığım kesindir 😂😂
Öğrenmekle olacak iş değil
Pratik lazım. ki ben çalışan birjyim
Yemek yapmanın piratiğimi olur öğreneceksin ben nasıl yapmayı öğrendiysem sende öğren çok lazım olur kanka
Biliyorum yemek yapmayı ama lezzetli olmaz die düşünüyorum
Hee biliyorsan iyiii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?