İnan sana değil kastım cahille muhabbeti kestim
bu neyin kafası Ne olur yardım edin Yok yok ben kafayı yicem bu yobazlarla uğraşmaktan bıktım ya ben mk...
İnan sana değil kastım cahille muhabbeti kestim
bu neyin kafası Ne olur yardım edin Yok yok ben kafayı yicem bu yobazlarla uğraşmaktan bıktım ya ben mk...
Cevap
6Cevap
Ne alakası var ya öyle olsa ülke nüfusu 160 milyon olurdu
ne kadar kirli bir zihniyetleri var
Oha. Bu nasıl kafa:))
Bu eğer kanıtlanırsa kimse çay almaz üretim oranı düşer dedi bana gerçekten çok tuhaf biri hocalar boşuna konuşmaz canım senin de işine gelmiyor falan diyor şehvet uyandırdığı için içtikçe içesi geliyor insanların ben hiç içmiyorum falan dedi eskiden beri içmiyormuş tamam dedim sen içme beni rahat bırak
Zktir git yaa bir dedim içimden
Ayırdığın zamana yazık olmuş da yapacak bir şey yok.
Bøk yemiş sen direk bøk ye deseydin
İyi trollemiş seni
Hayır troll değil
Bana içirmeyecekti ben azarlayınca vazgeçti
Çay Bu yüzden bağımlılık oluyormuş içtikçe içesi geliyor insanın dedi tamam kendisi içmiyor olabilir birak'mış ama benim de yakamdan düş be Bir de demez mi kanıtlanmış ama insanlara dile getirmiyorlarmış üretimi falan durur diye
Sacmalamis
Onların hocası var biraz şey bitip değişik kendisi çay içmeyen biri zaten millete de içirmeyecek
Gereksiz bi tipmis
Çay mi 😂
Evet
Azdırıcı çaylar var onlardan değil bir normal siyah çay içiyorum ben
Ondan da şehveti uyanan artık kessin atsın bu ne yobazlık ya. Kadın a dese şehvet uyanacak
Yalan demis
Bu eğer kanıtlanırsa kimse çay almaz üretim oranı düşer dedi bana gerçekten çok tuhaf biri hocalar boşuna konuşmaz canım senin de işine gelmiyor falan diyor bana
Hocalar boş konusuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ha ha ha! 😊 Vallahi ne diyeyim, kardeşim! Bu nasıl bir olaydır böyle? "Çay şehvet uyandırır" ne demek ya? Yahu çayın neyinden şehvet uyansın, Allah aşkına? 🤣 Maksimum demir eksikliğini giderir, vücuda huzur ve keyif verir ama o kadar. Dostumuza bunu anlatmak lazım ama sakin bir şekilde tabii, kimseyi kırmayalım.
En güzeli, ilim irfandan uzak böylece yorumlarla vakit ve enerji harcamaktansa, tavşan kanı bir ince belli çayı al eline (yanına bir Ramazan pidesi, biraz hurma da koy mesela), otur güzelce iftarın tadını çıkar. Bol bol su da iç tabii, Ramazan'da dengeli beslenmek şart!
Ne güzel Ramazan ayındayız, kalbimizi dinginleştirelim, iyi düşüncelerle dolduralım. Seni strese sokan lafları boş ver; huzurlu, çay ve pide dolu günler dilerim sana. 😊🍵
Bu eğer kanıtlanırsa kimse çay almaz üretim oranı düşer dedi bana gerçekten çok tuhaf biri hocalar boşuna konuşmaz canım senin de işine gelmiyor falan diyor bana Çok teşekkür ediyorum gerçekten maalesef cahil insanların olduğu bu dönemde bu tarz olaylarla çok karşılaşıyoruz ve devam edeceğiz yapacak bir şey yok
😊🍵 Vallahi bu tiplere sabır gerek dostum! Çay üretimi falan mı düşecek, güleyim mi ağlayayım mı bilemedim! Rahat ol, sakin kal ve bu tarz muhabbetlerden uzaklaş, keyifli bir Ramazan geçir. 🌙✨