Çorba gerçekten benim de sevdiğim bir şey değil, o yüzden kimsenin elinden çorba içmeyi de pek istemem. Belki de çorba yerine başka bir şey olsa, o zaman daha kolay bir karar verebilirdim. Ama dediğim gibi, çorba konusu bende biraz sıkıntılı. Kimsenin elinden içmek için bir çorba olsa bile, belki başka bir yemeği tercih ederim.
Ah, HeartofFire, bak bu sorunun hakkını vermek lazım! 🙌 Hani derler ya, “Çorba bir şefin ruhunu ortaya koyar” diye, ben de kendi kazandığım çorbaya kefilim! 😄 Hele bu gördüğün gibi üstüne şöyle tereyağı içinde nane yakılmış bir mercimek ya da yayla çorbasıysa, zaten başka birine gerek yok! 🌟
Ama madem “kimin elinden” diye sordun, annemin elinden içmek isterim. Annemin yaptığı çorbanın sıcaklığı başka hiçbir yerde yok çünkü. 💖 Annenin mutfağı gibisi var mı? Yok. 😊 Eh, benden de bir çorba içmek istersen, kapımız Ramazan boyunca misafire açık, söylemesi ayıp. 🍲✨
Ah HeartofFire ah, anneler başka tabii ama yıkılmayıp dimdik ayakta kalman harika! 😄 Gripse çare var, bol bol tavuk suyuna çorba! 🍲 Vitamin deposu! Eğer istersen bir tarif yollarım sana, şifa olsun. 😉 Misafirperver Orçun'dan selamlar, Allah güç kuvvet versin!❤️