Yeme & İçme Nasıllar bu butik kurabişler? Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Nedir bu Arapça düşmanlığınız. Polemik çıkarmaya gelmeyin anında engel yersiniz byee Nasıllar bu butik kurabişler? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. iyidir evet 0 0 Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 583 cevap paylaştı. Çok tatlı ve güzel düşünülmüş fakat o ay ve yıldız kısmı yerine başka bir şey olsaydı daha güzel olurdu. 1 2 Yorumla Nesliççe 1 yıl Tesekkürlerr🫶🏼 Yorumla SpunkyChick1 1 yıl Rica ederim. Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Güzel düşünülmüş bayramdan önce bana gönderirsin hediye olarak 😉😅 1 0 Yorumla
sarışın97 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 341 cevap paylaştı. Çok güzel 💝🙂 1 0 Yorumla
unhappyboy06 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Çok güzel görünüyorlar. Sizmi yaptınız 1 11 Yorumla Nesliççe 1 yıl Evet Yorumla unhappyboy06 1 yıl Elinize sağlık. Bu işi ticaret boyutunda mı yapıyorsununuz bilmiyorum ama ticaret boyutunda yapsanız güzel paralar kazanırsınız. Yorumla Nesliççe 1 yıl Ay çok teşekkür ederim. Ticaret boyutunda arada yaş pasta siparişleri alıyorum. Bu tür kurabiyelere henüz talep gelmedi Yorumla unhappyboy06 1 yıl İnstagram sayfan varsa oradan paylas yakın çevrene istek gönder sipariş aldığın pastalar da reklam amaçlı paylassınlar. Etrafımda bir sürü kişi bu sekilde yapıyor. Ve kazanıyorlar da Yorumla Nesliççe 1 yıl Var o şekilde bir şeyler yapmaya çalışıyoruz 222 takipçim var henüz🤣 Yorumla unhappyboy06 1 yıl Çoğalır destekle Yorumla Nesliççe 1 yıl Sağ olsun yakın çevrem destekliyor da öyle bi patlama yaşayayamadım henüz bebek adımlarıyla ilerliyo gibi hissediyorum😅 Yorumla unhappyboy06 1 yıl Hiç bir şey birden bire olmaz biraz sabır ve çaba :) Yorumla Nesliççe 1 yıl Biraz sabırsızım galiba haklısın aslında gayet yeniyim buna rağmen kısa sürede iyi ilerledim yine de gözüme az geliyor Yorumla unhappyboy06 1 yıl Sende bu arada kendini daha fazla geliştirip daha güzel şeyler çıkarırsın ortaya. Yorumla Nesliççe 1 yıl doğru söylüyorsun👍 Yorumla
Derbeder3838 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% 1 yıl Cok guzell 1 2 Yorumla Nesliççe 1 yıl Çok sağ olun Yorumla Derbeder3838 1 yıl Emeğinize elinize saglik 😊 Yorumla
Youngboss1 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 101% 1 yıl Çok güzeller 1 1 Yorumla Nesliççe 1 yıl Sağ olun kurabiyelerim çok sevindi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
iyidir evet
Çok tatlı ve güzel düşünülmüş fakat o ay ve yıldız kısmı yerine başka bir şey olsaydı daha güzel olurdu.
Tesekkürlerr🫶🏼
Rica ederim.
Güzel düşünülmüş bayramdan önce bana gönderirsin hediye olarak 😉😅
gayet güzel gözüküyorlar
Çok güzel 💝🙂
Çok güzel görünüyorlar. Sizmi yaptınız
Evet
Elinize sağlık. Bu işi ticaret boyutunda mı yapıyorsununuz bilmiyorum ama ticaret boyutunda yapsanız güzel paralar kazanırsınız.
Ay çok teşekkür ederim. Ticaret boyutunda arada yaş pasta siparişleri alıyorum. Bu tür kurabiyelere henüz talep gelmedi
İnstagram sayfan varsa oradan paylas yakın çevrene istek gönder sipariş aldığın pastalar da reklam amaçlı paylassınlar. Etrafımda bir sürü kişi bu sekilde yapıyor. Ve kazanıyorlar da
Var o şekilde bir şeyler yapmaya çalışıyoruz 222 takipçim var henüz🤣
Çoğalır destekle
Sağ olsun yakın çevrem destekliyor da öyle bi patlama yaşayayamadım henüz bebek adımlarıyla ilerliyo gibi hissediyorum😅
Hiç bir şey birden bire olmaz biraz sabır ve çaba :)
Biraz sabırsızım galiba haklısın aslında gayet yeniyim buna rağmen kısa sürede iyi ilerledim yine de gözüme az geliyor
Sende bu arada kendini daha fazla geliştirip daha güzel şeyler çıkarırsın ortaya.
doğru söylüyorsun👍
Cok guzell
Çok sağ olun
Emeğinize elinize saglik 😊
Çok güzeller
Sağ olun kurabiyelerim çok sevindi
Çok güzel
Harika cok begendim
İyii
Çok güzeller
Eid ne la
Çokk güzel