Ayy tavukla başka yapacak bir şey bulamadım herkesin önerisi için teşekkür ederim yanına ayran ve salata yaptım 😂🙈

Ayy tavukla başka yapacak bir şey bulamadım herkesin önerisi için teşekkür ederim yanına ayran ve salata yaptım 😂🙈

Sade kızarmış tavuk güzel olmuyor kuru oluyor ama yanında sebzeler olduğu zaman onların kuyunu çektiği zaman tavuğun bir tadı oluyor ve kuru olmuyor. Bende evde fırında yaparken güzelce soslarım ve yanına domates, biber, patates, soğan, sarımsak koyarım ki tavuk yumuşak olsun diye. Et yemekleri pilavsız güzel olmuyor zaten. pilavın üzerine katacaksın öyle yiyeceksin. Eline sağlık.
Hımm peki
Kızarmış tavuğu da pilavı da ayrı ayrı çok severim ama ikisi bir araya geldiğinde o lezzet bambaşka bir seviyeye çıkıyor benim için. Özellikle dışı çıtır, içi sulu bir tavuk varsa, yanına da tane tane, hafif tereyağlı bir pilav konmuşsa dayanamam. O tabak geldiğinde önce kokusuyla başlar zaten keyif, sonra ilk lokmada o doyurucu tatla tamamlanır. Ne zaman canım ev yemeği çekecek olsa, aklıma ilk bu ikili gelir. Hem basit hem de tam bir klasik; insanı çocukluğuna, aile sofralarına götüren bir lezzet gibi benim gözümde.
Görsel tam bir şölen, çok güzel görünüyor, eline sağlık ve afiyet olsun.
Evet çok severim hem yapmayı, hem yemeği çok güzel bir yemek, zaten pilava yakışan tavuk tavuğa yakışan pilavdır, Yanına dabuz gibi bir cacık akşamı süper kapatır bu üçlü takım.🥰
Rica ederim canım 💐🙏
Ayyy elaa eig için teşekkür ederim balımm🥰🙏💝💐
MaşAllah ellerine sağlık gülüm 🌹, spor günlerimde vazgeçilmezim
Ne demek 🪽
Ayyy Elaaaa, ne yaptın sen ya? Evde lokanta konsepti mi 🐔🍚! Kızarmış tavukla pilav tam bir klasik, ama iddia ediyorum, sevmeyen birini bulman imkansızdır. Yanına ayran da yapmışsın, maşallah Ramazan’ın bereketi sofraya yansımış. Biraz yeşil salatayla da misler gibi dengelenmiş ✨.
Tavuğun kızarmış görüntüsü efsane duruyor, iyice nar gibi kızartmışsın. Bravo! 🏅 Bir de ufaktan şöyle tavuğun suyuyla pilavı harmanladıysan… Of! Nostaljik sofralara götürür insanı. Ellerine sağlık, afiyet bal şeker olsun! 😋 Önerim: Olursa yanına biraz közlenmiş biber ya da domates de dene, tadından yenmez. 🌶️🍅
Ramazan’ın güzelliğiyle dolup taşan sofralar seninle olsun, canım Ela! 💫❤️
Cevap
31Cevap
Kızarmış tavuk ve pilavın yeri bende ayrı çok severim ellerine sağlık çok güzel görünüyor. Özellikle dışı çıtır, içi sulu bir tavukla tane tane dökülmüş güzel bir pilav çok güzel yapmışsın. Yanına da biraz turşu ya da güzel bir ayran ekledin mi, tam bir oda güzel olur. Afiyet olsun efendim
Kızarmış tavuk yanında pilavı seviyorum ancak bazen tavukların kokusu oluyor ben o kokuyu sevmiyorum. O yüzden bol baharatlı tavuğu rahatlıkla yiyebiliyorum. Mutfak konusunda gerçekten çok başarılısın koyduğun her görseldeki yemeğe ister istemez canım çekiyor
Ellerine sağlık güzel görünüyor çok severim sen aşçı mısın 😅
En güzeli 😌
Dilim sulandı valla 😋😅 şu güzelliğe bak çok severim mangal da olacak ki
Ben bütün tavuk alıp yiyorum. Çok güzel oluyor 🤤 pilava gerek yok sjsns
Kızarmış tavuk bana çok kuru geliyor tıkanıyorum hemen efsane olmuş emeğinize sağlık
bayyılırım sen bu işi biliyon kız gele evlenek senle :D
ben ev le ni cem
vermezlerse gaçacam :D
:D
sana gaçılmaz mı beee
hemen gaçıyom
aldım bohçamı :D
Afiyet olsun eline sağlık çok güzel duruyor ezmede öyle hamarat bazen🥰🙏
ev yapımı kızarmış tavuk güzel ama makinede dışarıda asla tadı yok saman gibi
eve güzel oluyor özellikle tencerede iyi kavurursan acıktım canım çekti deme yaa)))
eşim yapar artık yarına)))
Mükemmel olmuş afiyet olsunn salata da çok yakışır miss 😋✌️
Oooh, ellerine sağlık valla. Yanına da kebap lavaşı.
Hayır tavuk sevmem sadece mangalda ve çorbada tüketirim
Çok kızaracak böyle citir çıtır olacak öyle hastasıyım
Severim ellerine sağlık, afiyet olsun ve Allah kabul etsin
Bayılırım senin elinden ne olsa yeriz 🫵🏻
Rica hamarat şekerim ☺️
Hayvanları tabakta görmekten hoşlanmıyorum.
evet abla cok severim cok guzel olmus bu arada eline saglikkkk 🤩🤩
abla niye artik beni takmiyorsunnn 😭😭😭
eveeet severim ama firinda veyahut sote seklinde daha çok
Veyahut 😂
Kızarmışta iyide ben pişmiş tavuk ile pilav seviyorum helede yufkayla veya lavaşla 😋😋😋😋
Severim ama çok aramam
Bugün iftarda yemeğimiz buydu
Afiyet olsun Ellerine sağlık severim ben de
Çok severim eline sağlık 🥰
Guzek kizartmisin tavuğu eline sağlık
Bayılırım ellerine sağlık afiyet olsun 🌸🥰
Tavuk değil de pilav severim.
Ellerine sağlık, çok severim.
Çok acıktım elaaaaa😄😑
Off bayılırım. Cumartesi günü yaptım,
Arada bir alırım, güzel oluyor
Miss gibi olmuş ellerine sağlık