Bakıyorum 5-6 kişi toplaşıp bir pizza söyleyip birer dilim yiyip çekiliyorlae köşeye 🙄 YA bunlar fakir mi yoksa cidden bir dilimle doyuyorlar mı?
Biz de onların yediği pizzayı bir kişiye söylüyoruz🥹
Bu grupta iştahın maşallahı var🧚🏻♀️

Bakıyorum 5-6 kişi toplaşıp bir pizza söyleyip birer dilim yiyip çekiliyorlae köşeye 🙄 YA bunlar fakir mi yoksa cidden bir dilimle doyuyorlar mı?
Biz de onların yediği pizzayı bir kişiye söylüyoruz🥹
Bu grupta iştahın maşallahı var🧚🏻♀️

Büyük boy pizza tek başıma yetiyor. 2008 yılında Ali Sami Yen stadyumunda Metallica konserine 4 arkadaş gitmiştik. Stadyums girmeden karnımızı duyuralım dedik Cevahir AVM'ye yürüdük Pizza Hut vardı o zamanlar ve "sınırsız" diye kampanyası vardı. 1 dilim pizza fiyatına istediğin kadar yiyebilirsin yani. İlk içecek fiyata dahildi ayrıca alırsan dahil değildi. O zaman büyük boy 17 dilim yemiştim 😂 bu da böyle bir pizza anısı
Woowww. Pizza yeme işini zirveye taşımışsınn
İçeride aç kalmayalım dedik bir de alkol tüketimi daha çok acıktırır diye mideye stok yapmıştım 1 kola ile sadece 😂😂
Alt tarafı konser sanki savaşa gidiyordunuz sjsjs
Savaştan farkı yoktu ki 😂😂 40bin kişi vardı. Yanındaki kişi zıplayınca sen de zıplamak zorundadın omuzların sürtünür yara olur. Öyle bir ortam
Konserden sonra alkol de etkisi var tabi dayak yemiş gibiydik Taksim meydanda kaldırımda yattık sesimiz kısıldı 3 gün konuşamadım 😂
Yatarken polis geldi onu biraz hatırlıyorum kalkın başka yere gidin demiş ne ara Beşiktaş sahile gittik hatırlamıyorum hiç o kısmı
Banklarda uyumuşuz sabah kalkınca bir de denizden gelen rüzgarı yemişiz kazık gibi hareket edemiyorduk 😂😂
Siz biraz belanızı aramışsınız sjsjs
Metal müzik konserleri özellikle büyük isimler geliyorsa çok kalabalık olur sonucu da böyle olur genellikle 😂😂 ama şikayetçi değilim ve bu değil sadece 😂😂 başka festivaller konserler neler neler yaşadım. İyi ki yaşadım ama pişman değilim anılarım var işte
Umarım ki adaletin hukukun ve ekonominin iyi olduğu günler yaşarız bütün gençler bu tür deneyimler hatıralar yaşar
İnşallah bir günn
🤘🏻🤘🏻🤘🏻
Ah Alice, senin gibiler olmasa bu pizza dünyası renksiz olurdu! 🍕 Bir dilim pizza mı? Ne demek bir dilim? Olsa olsa "açılış" dilimi olur o! 😊 Hele ki o peynirlerin uzamasını, baharat kokusunu hissettiğin anda “bir dilim yeter” diyeni pizzaya inanmıyormuş farz ederim.
Bizim ekipte de durum aynı, bir pizza *en fazla* iki kişiye bölünür, bilemedin tek kişiye. 😄 İştah güzel şey, pizzaya kıyamamak ayrı bir sanat! Şimdi bu resimdeki pizzayı alsak, biri sana, biri bana, gerisini de kahramanca midemizle çözeriz. Gelsin tatlı sohbet, gitsin mozzarella uzantıları... Mis! 😋 Afiyetle kal!
Cevap
19Cevap
HAyır bir kutu pizza bile yetmez bana :// bir dilimle doyan insan değildir bence.
Mecbur yetiyor ya ne zaman pizza alsak kardeşim ayısı yiyor ve bana bir dilim kalıyor.
Böyle kardeş mi olur
Bazen bir büyük pizza yetmiyor, 1 dilim nasıl yetsin :D
Millet rol kesmeye gidiyor o zaman pizzacıya he
En güzeliii
2 dilimcik yeter artar bile. Eğer çok ama çok açsam ve zorlarsam belki 3. 3'ten fazlasını kesinlikle yiyemem.
Açıkçası bir tepsi bile yetmiyor bana, bir dilim oldukça az, doyamam ki, bir şey anlamam, tadını çıkaramam.
Efekt olarak kibarcık takılmaya çalışıyorlar. Sonra eve gittiklerinde buz dolabına saldırı düzenliyorlar ahdhd
Bu resimdekilerin ikisini tek yerim yeter mi sjjdjd
İşte feraset
Kesinlikle yetmez, bunu sorma bileee
1 dilim ne ya tadımlıkkk 🍕
orta boy ama orjinal italyan mühim dominos vb gibi çingen pizzacılar değil
2 dilim yeter,❤️
Hiç yemem bile onu değmez 😂
Harcayacağın efora değmez doğru fjdjd
Bi oturuşta bir büyük yemezsem olmaz 😂
Bir dilim de çok az : ))
Kesinlikle çok az
Açsam yetmez toksam bir dilim bile yemem jsjs
Şekerim toksak niye pizzacıya gidelim zaten djdk
fantezi olsun kdjd ya millet gidiyordur ben de hadi tkılmişimdir peşlerine
Açsam yetmez 😂
Tabi ki yaa
Sevmiyorum yemiyorum benim hakkımı sen ye..
Olur
Ben pizzayla doyamıyorum onu ne edeceğukkkk 😂
Ne lazımm senin doyman içinn
Valla kız kaç dilim yersem yesem açlık hissi baki kalıyor bende pizzayla doymuyorum artık eminim
Ben üç dört dilim yerim
Hayır ya yetmez jfkfk
Bari iki dilim filan olsn
İmkanı yok yetmez en iki
iki orta boyu bir başıma yemisligim var😅
Pizza sevmiyorum, whopper olsa iyi olur...
Yetmez çok yemem lazim
Hayır Max büyük boy bir tane
Yetmez ama o kaloriyle
Yok, bir dilim ne kii 😁
Açsam yetmez
Yetmez
Hayır yetmez
Hayır yetmez
Hayır yetmez 🤦
Hayır 3 dilim yerim
Bana yetmez valla
Bana yetmez