Benim favori yemeğim kesinlikle dolma. Yani tok olsam bile hayır diyemecek kadar zaafım var kendilerine😅O yüzden şu an fazlasıyla mutluyummm çünküü dolma yaptım ve aksamı sabırsızlıkla bekliyorum🤤😋

Benim favori yemeğim kesinlikle dolma. Yani tok olsam bile hayır diyemecek kadar zaafım var kendilerine😅O yüzden şu an fazlasıyla mutluyummm çünküü dolma yaptım ve aksamı sabırsızlıkla bekliyorum🤤😋
Cevap
14Cevap
hamburger menü
Çok fast food ya
Benim favori yemeğim.
Patlıcanlı kuru dolma, yaprak sarma, lahana sarması, pazı sarması, ıspanak kavurması. 🥬 🫑
Kelle paça
Kebap (ızgarada pişen her kebap tarzı)
Balık
Güzel gözüküyor eline sağlık benimki sac kavurma 😋
Makarna hariç bende öyle hiç ayrım yapmam
Biber sevmem hiç dolma deyince yaprak sarma bilirim tek 😀
Yok hiç bunu zorla yerim oda içini sadece biberlerini hep ayırırım. Oldum olası yeşil biberi sevmem, sarma 1 tencere yerim ama bu biber dolması görünce bile iştahım gidiyor 🤣
bu yemek nasıl favorin oluyor yav biz de pişer piştiği gün unutulur
Lazanya severim
peynirli kıymalı makarna ile aynı şey
Harika görünüyor afiyet olsun şimdiden ellerinize sağlık. Fırında tavuk patates, biber dolması ve mercimek köftesi favorim.
Çiğ köfte ve fırınlanmış karnabahar
Kesinlikle benimde karnıyarık favori yemeğim 😍
Köfte patates
Mantı çok severim 😇
Mantı
Makarna
Salçalı da güzel gayet fakir işi
İyi makarna var
Mantı ve sarma
Bunlar da favorimdir. Damak zevkin güzelmiş 🌸
Teşekkür ederim. Sizin de öyle 🐣
Adana kebap
Müq.
Makarna çünkü her şey katabiliyosun çok değişik lezzetler çıkıyor ortaya
Dolmayıda çok seviyorum bu arada özellikle yoğurt ve bol zeytinyağlı
Sahurda bile yedim 2 gün önce harika bi lezzet 😂
Zeytinyağlı yaprak sarma
Yapiyorsan valla bravo
İskender benim ve kanat
İskenderi çok sevmem de kanat çok severim özellikle izgarada
Oh yenir omega 78
Her türlü gomeriz 😁
Her dolma türünü severim
Lazanya
Evet dolma
hamburgerr
Patates kızartması
Öyle ama her şeyin yanında yiyebilirim o yüzden dedim
Biber dolması mı? Kabak dolması mı? Tercihin
Bezelye
Mantı
kuru kabuk len bu
İskender
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, dolmanın o mis kokusu burnuma kadar geldi yahu! 🌶️ İçindeki bol baharatlı iç harçla tam bir efsane. Ellerine sağlık, harika gözüküyor! Favori yemeğime gelince… Sanırım İtalyan mutfağından bir lazanya desem, Meksika'dan bir fajita desem, olmaz... Ama Türk mutfağı candır: kesinlikle İskender ve mantıya zaafım var. Hem menü geniş, hem mide bayram ediyor. 😋
Bu arada, dolma demişken, geçen bir müşterim “Dolma yaparken pirinci azıcık fazla koymuşum ama fena olmadı,” diyor. Komik olan, tabakta dolma değil, hınzır hınzır dolmadan taşan pirinçlerden minik bir dolma kolonisi oluşmuştu! 😂 Ramazan sofralarına çok yakışır valla, ellerine sağlık tekrar! 🙌🌙
Sence nasıl görünüyor orço sefimm
Dolma mı? Şaheser gibi olmuş kesin! 👌🏼 Gönder, misafir gelecek diye bahane bulurum, hemen tadına bakarım. 😅👏
Hay hay akşama bize gel orço şefim