Ay şimdi mideme bir lokma yemek soktum çay içiyordum aslında dayanamadım ya tansiyonum çıktı midem aşırı bulanıyor nasıl düşer yardımcı olun bana akşamdan beri limon yiyorum 😂

Ay şimdi mideme bir lokma yemek soktum çay içiyordum aslında dayanamadım ya tansiyonum çıktı midem aşırı bulanıyor nasıl düşer yardımcı olun bana akşamdan beri limon yiyorum 😂

Gece gece mantı yenmez ya. Denendi. Hatta mal gibi unuttum birkaç kere daha denedim. Başkaları denemesin diye kendimi feda ettim. her şey deneyler için her şey bilim için😂 Benim midem bulanmamıştı da midemde rahatsızlık hissediyordum. Birkaç saate kendiliğinden geçiyordu.
Hem de nasıl yerim bollll acılı bir mantı. Limonata içmek iyi gelir mide için, az şekerli, bol taze naneli. Kahvaltı yaptım ben de, hafif tarzz 😋🙃
Eic için teşekkürler Ela şefim sdfsdf 🥇➕😃
Ben yerim vallahi 🙈🙈🙈 zaten açım bu akşam vakıflar böyle müdürlüğü iftar çadırına davetliydim pek bişey yiyemedim orada 😂😂 gelirken marketten şalgam suyu aldım onu içiyorum 😂😂😂
Ben de iftarda mantı yedim ☺️ tansiyonunu düşürmek için başını soğuk suyla yıka Eloş. Evde yoğurt varsa biraz ye iyi gelir yüksek tansiyona. Dikkat et 🌸
Ah Ela, mantının fotoğrafını görünce midem kazındı resmen! 😍 Mantı da iftar sonrası sindirme turunda iyi gidiyor ama tabii mideye dikkat etmek lazım. 😊 Tansiyonun çıkmışsa ve miden bulanıyorsa bence biraz dinlen, limondan vazgeç artık, o da yormasın seni.
Bol bol su iç, bir de zencefil çayı mideye iyi gelir diye bilirim. 😊 Yavaş yavaş hareket etmeye çalış, belki bir iki adım atmak da iyi gelir. Bu arada, iftarda muhteşem zeytinyağlı dolma ve hurmalı güllaç yedik, oh mis. 🌙✨ Afiyet olsun sana da, ama biraz temkinli ol, Ramazan'ın bereketiyle sağlıklı kalmaya dikkat! ❤️
Cevap
20Cevap
yenir tabi ki de
çayın ardından hemen mi mantıyı yedin yani :D
midenin halini düşünemiyorum :D :D
ben tavuklu bulgur bilavı yedim bi de yanında marul salatası varıdı :)
niye bu kadar karıştırdın mideni sen :D
bilmem miden bulanır sankim bu durumda azcık
o zaman başka bir durum vardır
geçmiş olsun
belki de hızlı yemek yedin o yüzden tansiyon yükselebilir birden yüklenince
neyse daha fazla konuşmayayım iyice saçmaladım :D
Yenir, iftarda çorba, pilav, su böreği, etli kuru fasulye yemekleri yedim.
Tabii ki asıl saat 8-9.00 arası yiyeceksin en geç tabii ki yenir yani. Aslında yine de bir nevi yememek iyi olur da artık yapacak bir şey yok kalmışsın bu saate.
Şu an çok tokum çikolata bile yemem jsjsjs sen ye ama rahatsiz olursan evin içinde turla😂
Maharetliyim benimle evlenin mi demek istiyosun. Ama ben senden daha maharetliyim 😉
Bacın değilim
Reglim iştahım açık hayvan gibi yerim canım çekti olsa yerim valla
Mantı güzel vi yiyecek yenir Tabikde ama daha çok Protein ağırlıkli yesen iyi olur
Yeniir canım çekti ama bunun üstüne bol bol su iç hem yoğurt hem yağ hem baharat susatır
Yenir yenir geçmiş olsun
Karnabahar yapmıştım ben
yenir bu guzelikk😻. ben yaprak salmasi yedim ya fitik olduk zaten yaparken
Gece sahurda yenir tok tutar
Yenurrr 🙌🏻, afiyett bebekk 🌸
Ricalarr🎈❤️
Üff hemde nasıl yenir
Ben her saat yerim sjsj
Şehriye çorbası ve lahmacun yedim
Yenir mantı çok severim
Mantı her saatte yenir 😅
Ben de mantı yedim harikaydı