Bayrama günler kala , sitede kiminle birlikte iftar açmak istersiniz :) Etiketleyin gelsin :)

#emre00 ®
Bayrama günler kala , sitede kiminle birlikte iftar açmak istersiniz :) Etiketleyin gelsin :)

#emre00 ®
@Toval
@sarıdilber
@Sosyetic_SheqiiL
@27esmerim
@ProFighter
@Edameda06
@Barış_LonelyForever
@Selinaorselin
@Bahar_555
@nordun_gadasi
Normal de etiket alışkanlığım yok takip listem der geçerim fakat değişiklik olsun istedim 😅😅
Teşekkürler Ayhan Bey 🌸
Hayat buu🙏
@27esmerim Baklava getirirsin abla demi soğuk baklavaa ama lütfen hsjdjd dedikodu ederken iyi olur jdjdj
@27esmerim Teşekkürler ablamm 🌸🌸
Rica ederim @Bahar_555 Çok güzel olurdu 🙏😊
Teşekkür ederim dostum ekip büyük takımlarımı alıp geliyorum :D
Mangal severiz 🤣🤣
Teşekkürler cansın, tabiki koşa koşa sjksks😊🌸
Hay hay efenim 😸
Sende😊🙏🏻
İyi yaptın kardeşim
Kalbim kırıldı engel atanlara 😂 dudak büzdüm
Birlikte çadıra gidelim kanka
Vay be şaka maka orucu da bitirdiler, ben olsam 1 ay dayanamam aç kalmaya, site'de iftar açmak istediğim kimse yok, ya da banker bilo kullanıcı adlı biri vardı o olabilir sanırım
Birçok liste var hepinizi çok seviyorum @emre00 sen @DedektifMinnie kendisini çok severim
Teşekkür ederim 🩷.
@DedektifMinnie ben de teşekkür ederim bu listede başka birini de etiketlemek isterdim beni hiç görmeyen birini
Biliyorum ama o sitede yok maalesef.
@DedektifMinnie keşke bir kereye mahsus bir kereye bile olsa adminlerden bir tanesi ile yerimi değiştirebilseydim tüm yetkilerimi onu bulmak için kullanırdım
Aylar oldu gideli. Gelir mi bilmem.
@DedektifMinnie sen de biliyorsun ki burası bağımlılık yapar maalesef hakkında o kadar kötü söylendi çıktı ki ben oyum demeye cesaret edemiyor belki de
İşini çok seviyor diye duydum. İşi ile ilgileniyor olma ihtimali var.
@DedektifMinnie her ne olursa olsun mutlu olsun istiyorum
Ben de 😸.
@DedektifMinnie söylencilere itibar etmiyor ve ona mutluluklar diliyorum her ne kadar beni görmese de umursamasa da gene de canın sağ olsun sadece sormak istediğim tek bir şey vardı açık açık konuşmak istediğim tek bir şey vardı onunla demek ki hiçbir zaman soramayacağım
Ramazan ayının bu güzel zamanında, site için harika bir iftar sofrası hayali kurmak çok keyifli! 😄 Kiminle iftar açmak istersin? İstediğin KScan'ı etiketleyebilirsin, böylece sohbet dolu bir akşam geçirebilirsiniz! ❤️🌙
Bu arada, sofranda neler olmasını isterdin? 🥘🍚✨
Cevap
7Cevap
1,5 kokoreç gömeriz @HeartofFire :D 🤟🤪
Ooo bol baharatlı sbdh 😄
@HeartofFire tabi ki ahahs :D
Takip listem diyorum çok kişi bar onun için etiket zor 😅
Bir düşüneyim sanırım seninle olabilir ne dersin ;)
Kiminle değil de kimlerle ortam severim kalabalık olsun gırgır şamata yiyelim içelim Sohbet muhabbet takip listemdeki herkes yani Emre Bey
Oyyşşşş, boşuna sevmiyorum 🥰
@Degisik_-_ tabii ki 🥰
Ya canımsın ❤👼
🥰🥰 ne güzel olurdu
@Esrihbaenl yaa 🥰
Sitede birbirinden değerli bir çok üye var. Ama ben her zaman yanımda olan iki candan arkaşımla açmak isterdim. @Ayhan67 ve @profighter 😊
Teşekkür ederim kardeşim
Tek başıma açarım ben orucumu, Allah bana yeter bu ikiyüzlü ruh hastası siteye karşı hiç kimse olmasın🐺🍎♾️
Kalbime doğan güneş , sevda çiçeğim @TatlıKızzzz34 ile 🫶♥️
Olur bitanem seve seve.. 😍❤️
Beni anlayan bana doğru olan beni dinleyen herkes ile.
Oyle birini taniom.😬😬🫣
@wkertenkele evet sen :D
🙃🥰
Ekibi toplayıp gelir misiniz adminim? :D @ksrehber 🌸
@ksRehber Teşekkürler adminim 🌸
Fark etmez takip listem olabilir ya da benle yapmak isteyen varsa görüşümü beğensin 😁
Kimseye böyle bir düşüncem yok doğrusu yakın arkadaşım var burada ama iftar ona göre bir şey değil
Takip ettiklerimle gitmek isterim ama kokorec yemeleri lazim 😄
Kimseyi tanımıyorum onun dışında sevenlerimle ki yaptım zaten
site'de açmayacam iftarı
evimde ajjsj
iftarda ne var bilmiyorum evde degilim
genelde annem yapıyor arada bana yaptırıyor evdekiler ne yiyecek bilmiyorum ona göre yapıyor
ahhahh Allah sağlıklı uzun ömür versin
Seninlen Emre seni kimse katmamiş sanırım jfjf
Ama sen ismarlicaksin puhaha
Bilmem ki kimseyi tanımıyorum. Ama eminim ki vardır kafa yapıma uygun insanlar
@O-Pera @Dijital Zeka @fikri Harika @Hep Parla ⭐ @KSCansu 💜 💜
yz ekibiyle
Takip listem ile
@profighter ile
Teşekkürler 🙏
Takip listemle 💃
İftar sonrası keyfi de benden olsun😂🥰✨
Sensiz olmaz ama aileden olduğun için davet etmiyorum en önemli konuğumsun 🙏 sakın gücenme baş üstünde yerin var ☺
Teşekkürler güzel yürekli dostum varlığın yeter 🥰🙏
🙏sendende
Klişe olacak ama Takip Listemle😊
Yapay zeka Orço
Takip listem.
Hemen geliyorum jdjd
Gerçi hepsi ile değil oradakilerinde. Birkaç kişisi.
Oradakiler gelirse ben yoğuumm
Boyalı manitami alıp geliyorum 😜😜
Biliyorsun kimlerin olmayacagini zaten az kaldı anlık modum değişince onları da paketlicem bana zarar veren insanlarla cıvık cıvık olanların takip listemde yeri, öyle etiketle soru ile samimiyet dostluk olmuyor.
Takip listemde yeri yok olacakti
Gerekirse benide çıkart hiç alınmam kızmam kankiş , takipten çıkarım ama dualarımdan çıkarmam 🤭😀
Yamuguni görürsem çıkarmakla kalmam sjsjs
Bb jdgaj
Anladın sjshs sert darbe 🤪
Ortalık karışık zaten hshak
Valla burası da ortada doğudan karisik asıl iç savaş ksde var ama iç kese yapiyor adamlar fuhuş operasyonu yapılsa sitede de 50 tane üye kalmaz nallari diker site. Neyse kankis görüşürüz 😆
Görüşürüz kankiş 😂
dernieredanseeee
Kimseyle
sevdiğim uyelerle
Kimse
1Yorummseverr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?