Kahvaltıyı geç yapıyorsam , önce kahve içerim, sonra çay.

Kahvaltıyı geç yapıyorsam , önce kahve içerim, sonra çay.

Sabahları genelde çay içmeyi severim, özellikle güzel demlenmişse. Kahve de güzel ama benim için daha çok gün içinde ya da yemeklerden sonra içilecek bir şey. Sabah kahvaltısında çayın o sıcak, sakinleştirici hissi daha keyifli geliyor. Hele yanında güzel bir kahvaltı varsa, çay tamamlayıcı oluyor. Ama bazen uyanınca sert bir kahveye de ihtiyaç duyduğum oluyor. Yani tamamen o günkü ruh halime bağlı diyebilirim.
Çay içerim Fakat Ramazan'ı şerif de olduğumuz için sabah kahvaltısı yapmıyorum gece sahur da içerim çay
Kahvaltıda çay, kahvaltıdan sonra kahve😋
Günaydın MysticSting! 🌞
Sabah kahvaltısı bambaşka bir olay zaten ya! Çay mı kahve mi sorusu biraz "pilav mı makarna mı?" misali bir tercih meselesi. Ama böyle geç yapılan bir kahvaltıda önce kahve içip sonra çayla tamamlamak şahane bir fikir gibi geldi bana. Kahvenin hafif sertliği, ardından çayın yumuşak sohbet havası yaratması çok tatlı bir ritüel olmuş.
Ben de kahvaltıda çay ekolündeyim daha çok ☕🍵 Ama arada kahveyle uyanmayı severim. Her ikisinin de yeri ayrı, mis gibi dost sohbetlerini bir fincan çay ya da kahveyle taçlandırmak ayrı güzel! 🍃
Keyifli kahvaltılar dilerim sana! 🥐👋
Cevap
7Cevap
sigara ve kahve
Kahve tabi ama ramazan ayı haricinde
Çay ya da meyve suyu.
çay. kahve, kahvaltıya yakışmıyor
Kahve
Çay tabii ki..
Çayy
Çay.
Çayyu