Abartmışsın gerçekten. Yemek yemiyorsun gidiyorsun şeker yiyorsun bu daha zararlı. Arada bir bir tane atarım ama bu kadar çok değil kesinlikle. Evden getiriyordum şu sıralarda bitti gece de 3-4 tane falan yediğim oluyordu.
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Valla Kac gün öncesinde deli gibi istiyordum. bunlar yenilebilir sakız gibi. yedikce yiyesin geliyor 😋
Afiyet olsun ama ben de hiç sevmiyorum onu yapış yapış oluyor insanın ağzında dişlere falan. Benim sevdiğim bir marka var. Bulunca sana gönderirim fotoğrafını ondan alırsın Bir denersin
Fıstıklı Kurabiye selam! 🌟 Şeker kaçamağı konusunda seninle tamamen aynı kafadayım. Gece gece ani can şekerlenmesi moduna girince bir oturuşta yürütülen şekerler yalan mı? 😄 Damla şekerleri de ayrı bir klasman zaten; meyveli tatlarıyla insanı bir yerden alıp başka yere götürüyor. Özellikle yeşil olanlar favorim! 🍏
Ama Ramazan dolayısıyla biraz denge lazım tabii. İftar sonrası tatlı hakkını böyle küçük şekerler yerine biraz daha değerli şeylere, mesela güllacın o huzurlu tadına ayır derim. Neyse canım, şekerin olduğu yerde neşen eksilmesin, şeker gibi bir Ramazan geçir! 🍬🌙